Fetih 1453 (2012) Film Bilgileri & Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

fetih_1453.jpg

Conquest 1453

Tür:
Aksiyon, Dram, Tarih, Savaş
Süre: 162 dakika

Yönetmen: Faruk Aksoy
Senaryo: Melih Esat Acil, Atilla Engin (screenplay), Irfan Saruhan (script writer)

Oyuncular:
Devrim Evin
Ibrahim Celikkol
Dilek Serbest
Cengiz Coskun

IMDb Linki

Puanlar:
IMDb: 6.7/10
Rotten Tomatoes: 40%

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

film güzel ama ben bi amerikalı olsam izlemem açıkçası. aşırı milliyetçi yapılmış onun haricinde parayı doğru harcamışlar ama tabiki bi 300 spartalı değil

Büyük merak ve olağanüstü beklentilerle sinemaya gidip izlediğim, sonrasında biraz hayal kırıklığına uğradığım bir filmdir kendileri. Bazı sahneleri daha güzel olabilirdi, ayrıca fetihten çok ara ara aşk sahnelerinin ağır basması hoşuma gitmedi. Ama yine de izlenmesi gereken filmlerden. :)

Büyük beklentilerle izledim o yüzden biraz hayal kırıklığı oldu. Ama yine de izlenmesi gereken bir film.

Ben de izledim bugün. Açıkçası beğenmeyeceğimi düşünüyordum beklentilerim çok azdı fakat oldukça beğendim.

Çok para harcandığı çok belli oluyor. Yalnız bazı yerlerde efektler hiç inandırıcı olmamış. Özellikle denizli sahneleri başarısız buldum görsel efekt anlamında. Bunun dışında bazı yan rol oyunculukları başarısızdı. Örneğin 2.Murat'ı oynayan kişi daha iyi bir oyuncu olabilirmiş.

Daha iyi olabilirdi elbet fakat genel olarak gayet başarılı olmuş bir film. Böyle kaliteli işlerin devamını, daha da iyilerini bekliyoruz.

Filme puan vermem gerekirse: 9/10

Dövüş sahneleri Battal Gazi'den beterdi.Ayrıca Ulubatlı Hasan bir ara Matrix havalarına girdi.

Bugün izledim filmi, beklentim daha fazlaydı ama yine de çok başarılı buldum filmi. Dövüş sahneleri iyiydi ayrıca. :)

Malesef bu görüntü kalitesiyle anca televizyonda izlersem kurtarır. :D 480p yazıyordu güya 360'dan bile düşük gibi duruyor anlayamadım. :(