Yeni sezonda en büyük düşüşü hangi dizi yapar?

mhmt53

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8
Puanı
149
Yeni sezonda en büyük düşüşü hangi dizi yapar ?

Evet öbgzk ve şefkat tepe olabilir ama inşallah şt düşmez

ÖBGZK zaten en büyük düşüşünü bu sezon yaptı. Gelecek sezon en fazla 1 reyting düşer. Bence Kurtlar Vadisi. Memeatinin gidişiyle kalan kanını da kaybedebilir

ÖBGZK zaten en büyük düşüşünü bu sezon yaptı. Gelecek sezon en fazla 1 reyting düşer. Bence Kurtlar Vadisi. Memeatinin gidişiyle kalan kanını da kaybedebilir

1 reyting en fazlamı düsecek :) alı kaptanın degeri 1 reyting degil :) osmanda gitti aylinde gitti biraz daha düsün su mesajlari bi kayit edim eylül az kaldi :)

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisi kadroda önemli isimlerin ayrılmasından dolayı, düşüş yaşayacağını düşünüyorum. :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Adını Feriha Koydum, Şefkat Tepe.

Eğer senaryo toparlanıp 1-2 oyuncu eklenmezse Yalan Dünya da eklenir bu gruba. :)

Adını Feriha Koydum'da büyük düşüşe geçebilir. Hazal Kaya'nın yokluğunda dizi fazlasıyla düşebilir. :)

Yalan Dunya zaten su an dusmus durumda. Bakalim yeni sezon'da nasil bir konumda olacak? O dizide pek umut vaat etmiyor gelecek icin ama bunu eylul ayinda gorecegiz. :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki-Sudan Çıkmış Balıklar-Muhteşem Yüzyıl-Adını Feriha Koydum reyting Kaybeder ve Kurtlar Vadisi Pusu 25 reytingten fazla alabilir İnşallah:D