FOX Star'ı Yine Geçti!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,585
Puanı
1,060
FOX birinci, Kanal D düşüşte!

Geçtiğimiz hafta zirvede yer alan FOX TV bu hafta da, MTM'nin medyaloji.net için hazırladığı "en çok haber olan tv kanalları" listesinde ilk sırada yerini aldı. İşte en çok haber olan tv kanalları listesi...

MEDYALOJİ ÖZEL-

FOX TV medyada yarattığı etki ile Medya Takip Merkezi'nin (MTM) medyaloji.net için hazırladığı 23-29 Temmuz tarihlerini kapsayan araştırmada, 'basında en çok haber olan tv kanalı' oldu.

Star TV yerini korurken, ATV 292 haberle 3. sırada yer aldı.

İşte Medya Takip Merkezi'nin hazırladığı liste;
tv(9).jpg

Merhaba Hayat ve Merhamet dizileri haberleri bir de Yer Gök Aşk ve Lale Devri'nden çıkan oyuncu haberleri

bence lale devri çok haber oluyo oyuncular arasıdaki aşk diziden ayrılan oyuncular vs.

Forumda bir ara diziler size para mı veriyor diyorduk şimdi kanallar size paramı veriyor der hale geldik..

Bende birşey sandım ya.Aradada pek bir fark yok zaten.
Reytinge bak bunlara bakcağına.

FOX bu kadar haberi ne zaman yapmis? Bence bu takip merkezinde bir yanlislik var. Dizilerde de Cennet Mahallesi yer aliyor. Acun Haberleriyle Show TV listede 1. ve 2. olabilirdi. Ama listeye bile konulmamis. Neyse sonuc olarak inanmiyorum ben bu listeye. :)

Niye fanatiklik yapılıyor anlamadım..Star'ı geçmemiş ki sadece koskoca Kanal D'yide geçmiş bari Kanal D'yi geçti diye başlık atılsaydı daha havalı olmazmıydı?

bazı arkadaşlar kanal fanatikliği yapıyor ve sürekli tartışma içerisindeler hiç hoş bir durum değil