FF Sanal Survivor 3.Sezon | 6.Oyun

[TD="class: alt2, align: center"]
1st.gif
[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"] Lordly [/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]17145[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"][/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]07-29-12 22:41[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]13:00[/TD]

Yok artık o kadar yapması diyecek sözüm yok gibi birşey ..

bu lordy de bişey var ama çözemedim :D uçuk rekorlar kırıyo :D

Son düzenleme:

[TD="class: alt2, align: center"]
1st.gif
[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"] Lordly [/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]17145[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"][/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]07-29-12 22:41[/TD]
[TD="class: alt2, align: center"]13:00[/TD]

Yok artık o kadar yapması diyecek sözüm yok gibi birşey ..

Görüyormusum Alper. Sen de onunla bir olup bana hırslı diyorsunuz. Herkese hırslı diye en büyük hırsı kendisi yapıyor. Neymiş efendim: mavi Takın kazandığı ilk ve son oyunmuş, mavi takım acı çekecekmiş falan.

Görüyormusum Alper. Sen de onunla bir olup bana hırslı diyorsunuz. Herkese hırslı diye en büyük hırsı kendisi yapıyor. Neymiş efendim: mavi Takın kazandığı ilk ve son oyunmuş, mavi takım acı çekecekmiş falan.
Ben onunla bir olmuyorum ki ikinizde hırslısınız diyorum sadece ne var bunda:D

Hırslı olmak kötü birşey değilki :)
Ayrıca bu survivor'ın şampiyonu belli gibi

senle mi bir olacaktık :d lordy gerçekten yaptıysa helal olsun valla tebrik etmek düşer bize :D

İşte bizde olamayan tek olay birlik. Takas her mesajıma laf atıyor. Millet takımını savunurken takas tam aksini yapıyor. Herkes benim bu oyunları kndim için oynadığımı dusunuyosa bu oyun ben yokum. Gorun bakalim eger kendim icin oynasaydim nasil olurdu. Zaten dokunulmazligim var der oynamazdim. Ama siz bunu anlamak istemiyorsunuz

ya revan istersen bütün oyunları kazanıp beni koruma altına al yine de istemem seni :D

Ne birliğinden takımdan bahsediyo hala. :D Her oyunu sadece kendisi için oynuyor. Her oyundan sonra havasını basıyor. Sonra mavi takım da mavı takım diyor. :D