Şoray Uzun'dan Ramazan Programı !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Seksenler'in sevilen oyuncusu Şoray Uzun Show TV'de yeni bir ramazan programına baslıyor. Uzun, balkanlari gezerek orada eski ramazanlari hatırlatacak ve halkla röportaj edecek. Şoray Uzun aynı anda dini ve tarihi nitelikteki yerleri gezerek tanıtacak.

"Şoray Uzunla Balkanlarda Ramazan" 23 Temmuz Pazartesi gününden itibaren her gün 2.00'da Show TV'de !

soray-uzun-kanal-7-den-neden-ayrildi.jpg

Son düzenleme:
Bu arada gec kaldim sanirim ama konusu acilmamis malesef. O yuzden actim. :)

Bugun biraz gec yayinlanacak sanirsam. Saat 2.30'da yayinda olur muhtemelen. Programin suresi bir saat zaten. :)

Bu adamın önceden yaptığı programı çok severdim yine güzel olacaktır :)

Şoray gezi işlerinde 10 numaradır, hiç izlemedim programı ama Ramazan bitmeden bir gece izlerim heralde. :)

Şoray gezi işlerinde 10 numaradır, hiç izlemedim programı ama Ramazan bitmeden bir gece izlerim heralde. :)

İlk basladiginda yayinlandigi saate gore iyi oranlar almisti. 1 - 1,5 civari fakat su an listede pek goremiyorum Soray Uzun'un bu programini.

Bu arada sanki başlamamış yani yeni başlayacak hissi veriyor ama program başlayalı çok oldu. Ayrıca saat kısmı pek doğru değil, programın sürekli saati değişiyor. :)

23 Temmuzda basladi ve dedigin gibi konunun daha onceden acilmasi gerekirdi. Fakat kimse gorevini duzgunce yerine getirememis sanirim ve bu yuzden gecikti konu. :)