Star TV, Ezber Bozan Yeni Dizi Projesi İle Herkesi Şaşırtacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
Erişkinler için çizgi film geliyor!
MESUT YAR/ POSTA[/B]
Animasyon karakterler mesela Amerika televizyonlarında çok iş yapıyor. 'Simpson Ailesi'nden tutun da 'South Park'a kadar birçok ünlü çizgi film var. Hepsinin de ortak yönü; erişkinler için dizi mantığıyla hazırlanıyor oluşu. Hem çizgi karakterlere bazı misyonlar da yükleyebiliyor el oğlu. Mesela hemen hepsinde ciddi bir muhalif mizah izlenebiliyor...
Sıradan bir dizi karakterinin dokuz kere düşünerek söyleyebildiği şeyleri animasyon karakterler bir kerede döküveriyor ağzından. Türkiye'de hâlâ nedenini anlayamadığım 'Pepee' düşmanlığı konuşuladursun, yetişkinler için ciddi bir animasyon film hazırlığı devam ediyor şu sıralarda. Star TV yeni sezon için saydığım serilere benzer bir çizgi çalışma yapıyor. Tabii bizde karakterin el oğlundaki gibi sınırsız konuşma hakkının olmasını kimse bekleyemez. Yine de hani ezberi bozmak adına bir adımdır, merak içindeyim![/SIZE][/COLOR][/FONT]

Star, çok iyi işler yapmaya devam ediyor. Bekliyoruz merakla. Haber öncesi veya sonrası 20 dakikalık günlük bir dizi olabilir. Haftalık olacağını pek sanmıyorum böyle bir işin. :)

Koca kafalar ekibi yapmasında kim yaparsa yapsın.TR'de animasyon çizgifilm denildiğinde hemen onlar geliyor ve projeler hemen onlara götürülüyor galiba.South park gibi olsa bi dizi yapsinlar FOX gibi pazar akşamları yayınlasınlar olay bitmiştir.20 sene ekmek yerler.

Oww harika! :D Yaş neredeyse 19 ama çizgi film izlemeyi seviyorum zaten hele ki Simpsons gibi bir şey olursa mutlaka takip ederim. :)

Bu tur projeler Turkiye'de is yapmaz. Ratingli bir dizi olmayacagi gibi sosyal medyada da ilgi gormicek.

artık turkiyenin boyle seyler gormesi gerek. televizyon kuruluslarının vede halkın bu gibi seylerde cag atlaması gerek. rtuku arayıp sikayet yagmuruna tutup diziyi reyting rekortmeni yapmaması gerek. surekli birbirini tekrar eden, basından sonu tahmin edilebilen dizilerden kurtulmamız gerek. artık farklı seyler izleyip, vizyon degistirilmesi gerek. tabi bunun icinde tek yol star tv. Star Tv Forever

artık turkiyenin boyle seyler gormesi gerek. televizyon kuruluslarının vede halkın bu gibi seylerde cag atlaması gerek. rtuku arayıp sikayet yagmuruna tutup diziyi reyting rekortmeni yapmaması gerek. surekli birbirini tekrar eden, basından sonu tahmin edilebilen dizilerden kurtulmamız gerek. artık farklı seyler izleyip, vizyon degistirilmesi gerek. tabi bunun icinde tek yol star tv. Star Tv Forever

%100 katılıyorum. Artık çağ atlamamız şart. Her şeyi şikayet etmek yerine dar kalıplarımızı kırıp modern dünyaya ulaşmaya çalışmalıyız...

Star Tv`ye bravo. Farklı işler yapmaya devam ediyor. Tutar bence
Show Tv`de olsa kesin tutardı :d

Lordly son gunlerde sende Stari savunuyorsun? Hayirdir? :)
Lordly kanal fanatikliği yapmıyor. Gerçekleri söylüyor. Benim gibi. Herkes senin gibi sen Show Tv`nin görüntü kalitesini sonuncu yazdın diye ben de Fox`u sonuncu yaptım diye nisbet yapmaz. Objektiv yorum yapar

güzel bence dizi süreleri kısalacağı için 22.00 gibi başlayabilir merakla bekliyorum :)

Lordly son gunlerde sende Stari savunuyorsun? Hayirdir? :)

Star'ı savunmuyorum. Olaya bu kadar basit bakmayalım. Ben her yerde zaten kafaların modern olmasından yana olduğunu belirtiyorum.

Eğer Star Tv doğru adımlar atarsa övmesini de bilirim. İyi adımlarını göz ardı edemem...

Son düzenleme:

Lordly kanal fanatikliği yapmıyor. Gerçekleri söylüyor. Benim gibi. Herkes senin gibi sen Show Tv`nin görüntü kalitesini sonuncu yazdın diye ben de Fox`u sonuncu yaptım diye nisbet yapmaz. Objektiv yorum yapar
Sen lordly misin? Bana cevap vermek senin haddine mi?

Sen lordly misin? Bana cevap vermek senin haddine mi?
Ben senin mesajlarını keyifle okuyup gülüyorum. Cevap veriyorum. Eğer sen haklı olduğunu düşünüyorsan cevap verme :):)
Ayrıca çok haklıyım. Bana kanal fanatiği dediğin için de bunun olmadığını herkese göstermek için elimden geleni yapacam. Senin fanatik olmadığın, objektiv mesajın

FOXun su anki halini begenmiyorum. Eskiden goruntu kalitesi daha iyiydi. Bir nedenimde senin Show'u son siralara atman. Oyle yapmasaydin belki 2. veya 3. siraya koyabilirdim.

Ben senin mesajlarını keyifle okuyup gülüyorum. Cevap veriyorum. Eğer sen haklı olduğunu düşünüyorsan cevap verme :):)
Ayrıca çok haklıyım. Bana kanal fanatiği dediğin için de bunun olmadığını herkese göstermek için elimden geleni yapacam. Senin fanatik olmadığın, objektiv mesajın

Hahah. Orada Emre'yle aramizda birsey gecti ve sen yine anlamadan :d Neyse bizim burada babamlar yirtik donla ilgili birsey soyler. Tabii simdi soylersem bile sen Azeri oldugun icin Turk espirilerini anlamazsin :d