Star Tv bir skandala imza attı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
159
Startv'de Ramazanda yayınlanmak üzere hazırlanan 'Kutsal Yolculuk Hicret' belgeseli için http://hicret.startv.com.tr/ adresinde tanıtım amacıyla hazırlanan sayfada bir skandala imza atıldı.
Mekke'den Medine'ye göç anlamına gelen Hiçret'in yol güzergahı için hazırlanan haritada gök Medine!den Mekke'ye yapılmış gibi gösterildi. Yön oklarıyla ortaya konan skandalın ne zaman düzeltileceği işse şimdiden merak konusu.

Star TV yani Dogus Grubu zaten İsrailin egemenligi altinda. Parasinin bol olmasinin sebebide İsrail. Logosu bile İsrail bayraginda yer alan sion yildizini andiriyor. Yaptigi ve aldigi yapimlar zaten hep yurt disina ozendirmeyi ve dinden uzaklastirmayi amacliyor. Tabii bu konnularla haberin bir ilgisi cok az var belki ama umarim bu yanlistan kisa surede donerler. :)

Star TV yani Dogus Grubu zaten İsrailin egemenligi altinda. Parasinin bol olmasinin sebebide İsrail. Logosu bile İsrail bayraginda yer alan sion yildizini andiriyor. Yaptigi ve aldigi yapimlar zaten hep yurt disina ozendirmeyi ve dinden uzaklastirmayi amacliyor. Tabii bu konnularla haberin bir ilgisi cok az var belki ama umarim bu yanlistan kisa surede donerler. :)

hadi ordan star dini programlar yaparak rengini belli etti suan en iyi en temiz kanal star

show tv ise sahurda doktorlari veriyor bu kanala aciyorum

show tv yayın akısı

doktorlar
doktorlar
doktorlar
doktorlar :d :d dini program yok bisiy yok o saate şeflerin duellosunu yayinlayarak nasil bir kanal oldugunu belli etti bölük böcük ölmüs bir kanal show :d

- - - Ekleme - - -

not konu gazate 24 alınmıs öyle bir hata yok bizza denedim :d ilk önce kendin denicen sorun kesinse konu açıcan puhaha :d

show tv hep böle her zamanki hali :d türkcell ramazanda bile ayar vermiyor kanala okadar kötü :D

Kesinlikle katılıyorum. Doğuş Grubu'nun amacı zaten İsrail-Amerika propagandası yapmak...

Ben boşuma Ferit'e illüminatici demiyorum...

hadi ordan star dini programlar yaparak rengini belli etti suan en iyi en temiz kanal star

show tv ise sahurda doktorlari veriyor bu kanala aciyorum

show tv yayın akısı

doktorlar
doktorlar
doktorlar
doktorlar :d :d dini program yok bisiy yok o saate şeflerin duellosunu yayinlayarak nasil bir kanal oldugunu belli etti bölük böcük ölmüs bir kanal show :d

- - - Ekleme - - -

not konu gazate 24 alınmıs öyle bir hata yok bizza denedim :d ilk önce kendin denicen sorun kesinse konu açıcan puhaha :d

show tv hep böle her zamanki hali :d türkcell ramazanda bile ayar vermiyor kanala okadar kötü :D
Mucize Nagmeler Ramazan Ozel programi var hafta ici her gun 23.45'te ve sosyal medyada ilk yayinlandigi gun TT bile oldu.