23 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Hayatımın Rolü Total 4, AB 4 reyting bekliyorum.
Sultan total 6, AB 7 alır.
Pers Prensi: Zamanın Kumları 3 reyting alır iki grupta da.

Hayat Bilgisi iyi gidiyor inşallah Dürüye'nin Güğümleri'de iyi gider şuan onun başlamasını bekliyorum 🙂

hayatımın rolü geçen hafta yükseldi ama dizi tam çocuk dizisi. 5. bölümden sonra inişe geçer
sultan yükselir bu hafta

Kanal d bugün harika gitmiş

- - - Ekleme - - -

Resulullahın izinden programıyla atvnin listede 2 reyting alması güzel olmuş

Arka Sokaklar aşmış artık! Harika! :)

Kanal D reytingleri yerle bir etmiş yine. Ezmiş bütün kanalları. :D

Atv ve Show da çok iyi gitmiş. :)

Kanal D PT`de olduğu kadar gündüz kuşağında da en başarılı kanal. Sonra da tarafcılık yapıyor diyorlar. Allah Aşkına Bu kanala yaklaşa bilen başka kanal var mı? Başarılı kanallar var. Ama Kanal D kadar başarılısı yok bu bir gerçek

Kanal D PT`de olduğu kadar gündüz kuşağında da en başarılı kanal. Sonra da tarafcılık yapıyor diyorlar. Allah Aşkına Bu kanala yaklaşa bilen başka kanal var mı? Başarılı kanallar var. Ama Kanal D kadar başarılısı yok bu bir gerçek

tüm gün 1 olabilir ama ptde atv geçebilir

tüm gün 1 olabilir ama ptde atv geçebilir
Sanmıyorum. Ben Bilmem Eşim Bilir ile zaten çoğu günü aldı. Atv en fazla 2ci olacak gibi. İkinci hangi kanal olsa da diğerleri ile fark az olur

- - - Ekleme - - -

Helal Olsun Kanal D. Ben Bilmem Eşim Bilir Şov Yapmış

20:00 - 21:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 4.65 , 2) TRT1: 3.01 , 3) ATV: 3 , 4) SHOW: 1.81 , 5) FOX: 1.16

Sanmıyorum. Ben Bilmem Eşim Bilir ile zaten çoğu günü aldı. Atv en fazla 2ci olacak gibi. İkinci hangi kanal olsa da diğerleri ile fark az olur

- - - Ekleme - - -

Helal Olsun Kanal D. Ben Bilmem Eşim Bilir Şov Yapmış

20:00 - 21:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 4.65 , 2) TRT1: 3.01 , 3) ATV: 3 , 4) SHOW: 1.81 , 5) FOX: 1.16

sultan acaba özet verecek mi kanal d harika gitmiş atvde düşüş var trt iyi gitmiş