8 Günde 1 Milyon Kez Dinlendi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
Yalın'ın son albümü 'Sen En Güzelsin'de yer alan 'Kasma' şarkısı 8 günde 1 milyon dinlenme ile dijital satış platformu TTNET Müzik'te en çok dinlenenler listesinde 1 numarada!..

Avrupa Müzik markasıyla, Ozan Çolakoğlu prodüktörlüğünde çıkan 'Sen En Güzelsin' albümünde yer alan 11 şarkının tamamının söz ve müzikleri Yalın imzası taşıyor.

Yıllarca dillerden düşmeyecek şarkıların yer aldığı 'Sen En Güzelsin'i dinlerken bir ilişkinin evrelerini, yaşanmışlıklarını, heyecanlarını ve hüzünlerini hissedecek, her şarkıda bambaşka duygular keşfedeceksiniz.

yalin500_19552814915000171ad77da.jpg

kotu sarki ama bu aralar tarkanla birlikte tikiler cinnsel icerikli ama tamda degil imali sarkilar moda oldu ama sarkida hic bisey yok

gel gell acimiyacak
bir guzelik yap (murat dal kilic)

simdide bu ucude iyi saekilar degil ama moda bu oldugu icin en cok bunlar dinleniyor

kotu sarki ama bu aralar tarkanla birlikte tikiler cinnsel icerikli ama tamda degil imali sarkilar moda oldu ama sarkida hic bisey yok

gel gell acimiyacak
bir guzelik yap (murat dal kilic)

simdide bu ucude iyi saekilar degil ama moda bu oldugu icin en cok bunlar dinleniyor

Söylediğin iki şarkının da müzikal altyapısı çok iyi sözlerden çok bu etkili diye düşünüyorum bu iki şarkının tutmasında.

Söylediğin iki şarkının da müzikal altyapısı çok iyi sözlerden çok bu etkili diye düşünüyorum bu iki şarkının tutmasında.

tımtıs dımtıs araya elektronık ogeler kulak ayırt edemıyor bıle kalabalık ses olunca alt yapı saglam gozukuyor dj muzıklerı ıste . ama bırınde melodı varmı kulata bır tını bırakıyormu hayır. ucunu bırbırden ayırabılıyon mu hayır 3 ay sonra nakavlt hepsı.

Tarkan=Gel gel güzelim hiç acımıyacak :D
Sıla=Acısada öldürmez :F
Sence bu tesadüf mü?:D

sanırımm sıralama yanlıs ondan yanlıs anlamısın. sıla daha once cıktı. acısada oldurmezle kastı adamı terkıdınce duyacagı acının oldurmuyecını kast edıyor. nıchenın unlu sozune atıf var . oldurmeyen acı guclendırır.

tarkanın sarkısı dırek sevısmeye atıf yapıyor

ama bu ıkısını bırlestırmen senınde nıyetının pek parlak olmadıgını gosterıyor :)))))

sanırımm sıralama yanlıs ondan yanlıs anlamısın. sıla daha once cıktı. acısada oldurmezle kastı adamı terkıdınce duyacagı acının oldurmuyecını kast edıyor. nıchenın unlu sozune atıf var . oldurmeyen acı guclendırır.

tarkanın sarkısı dırek sevısmeye atıf yapıyor

ama bu ıkısını bırlestırmen senınde nıyetının pek parlak olmadıgını gosterıyor :)))))

Sıralamada yanlış yok (Diyalog bakımından ).Tarkan bunu diyorum bilerek mi yaptı? yoksa tesadüf mü diyorum ?OzaN admine:D

acısa da öldürmez cehenneme döndürmez hayatını söndürmez gideni de döndürmez artık

sılanın sarkısındakı acı kalp acısı sozlerı tam okursan daha ıyı anlasılır

ortada tesaduf yok. ıkısı farklı seyler anlatıyor. sılanın sarkı sozlerı yukarda orda senın anladıgın anlam cıkmıyor. sıladakı acımak farklı. kalp acısı tarkandakı fızıksel acı