Kıvanç Tatlıtuğ Vs Necati Şaşmaz (Yakışıklılık Bakımından ) ?

Kıvanç Tatlıtuğ Vs Necati Şaşmaz (Yakışıklılık Bakımından ) ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

Lawrence

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
147
Kıvanç Tatlıtuğ

kivanc_tatlitug_frikik.jpg

Necati Şaşmaz

necati-sasmaz-resim-7.jpg

necati şaşmaz oyunculuk yönünden bin çeker efendilik adamlık yönünden 5 bin çeker yakışıklılık yönünden 10 bin çeker karizma adam

- - - Ekleme - - -

lan konuyu kvp1905 açtı sanıp beğendim sonra lawrence nin açtığını görünce geri aldım :d

sinemalar.comda herşey belli necati şaşmaz 10 yıldır oyunculukta hiç bişey katedememiş kıvanç ise büyük çıkışta bunlar gerçek şeyler valla :)

ya vadide maymun oynasa yine onu seçerler (şimdi birisi maymun daha yakışıklı der) oldukça saçma bi konu tartışmaya gerek yok
kıvanç best model
kıvanç hollywood yıldızlarının reklamında oynuyor
açık ara kıvaç

Dede-Torun mu kıyaslıyorsunuz. Her türle Kıvanç. Zaten Vadide oynayan maymumunun bile Best Model sanacaklarını söylemiştim. Muhteşem ikili
577137_detay.jpg

aynen öyle necati 10 yıl önce neyse o aynı konuşmalar aynı tarz performansı bile düştü yaşlandı
kıvaç çok geliştirdi kendini

kıvanc ile necatinin kıyaslanması bile mantıklı degil. kıvanc belgeli karizma :) adam best of una kadar karizma :)

yaa vadiciler biraz mantıklı düşünün yahu izliyosunuz tamamda kıvancın fark attığı açık
kıvanç yakında hollywooda girecek bi oyuncu

burdaki amaç o değil vadici arkadaşlarımın kabullenmesi lazım eğer adam yakısıklıysa kabullenmeliler bunu gerçekleri söylüyorum burda :D

şaka yapıyom kıvanç tabiki daha yakışıklı ama necati şaşmaz daha karzima orası kesin sarılar karizma olamaz kolay kolay mesela kenan kıvancı her alanda döver yakışıklılık karzima oyunculuk kariyer ne dersen de :D

yakışıklılık yönünden bilmemde karizmada hertürlü necati şaşmaz alır 😉 ayrıca kopya konu diye buna derim :D

images

images

milletin objektifliğine laf atar kendinin öyle olduğunu savunursun
birinin en kötü birinin en iyi resmini koyarsın
karizma dediğin zor bişey değil tayyibin bile karizma olduğunu söyleyenler var

- - - Ekleme - - -

images

kıvanç oyunculuğuyla yakışıklılığıyla fark atar
3 yılda behlül-sekiz-kuzey gibi birbirinden tamamen farklı karakterlerde başarılı bi şekilde oynadı kıvaç
necati gibi 20 yıl aynı karakterde değil

revan koyduğun resimlerde süper çıkmış :d kendi resmini koy da seni de görelim :d