Aga bu geldi msn istedi belki ban atarlar diye ettiği küfürleri capsini aldım OzaN admine kanıt olsun diye beni ilgilendirmez dedi .İlahi adalet .Lawrance61 bir daha vadi ile ilgili paylaşım yapma zaten acayip derece sana gıcık kapıyorum sen hiç bulaşma vadi ile ilgili paylaşımlara diğer vadiciler yapsın
Delikanlıysan yanıma gel yukarıdaki mesajımı şikayet etmeyi de unutmaAlemto hani delikanlılık nerde bumu la delikanlılık msndeki konusukmu foto cekiyon laa vayy beegülmekten kırıldım .d.d.d
hem birde kışkırtmayın beni konuşuklarınızla .d:S
Delikanlığı senden mi öğreneceğimAlemto hani delikanlılık nerde bumu la delikanlılık msndeki konusukmu foto cekiyon laa vayy beegülmekten kırıldım .d.d.d
Aga bırak hiç cevap yazma şuna takılsın kendi halinde yoksa ben çileden çıkacam ve hiç olmadık şeyler olacakDelikanlığı senden mi öğreneceğim
Aga bırak hiç cevap yazma şuna takılsın kendi halinde yoksa ben çileden çıkacam ve hiç olmadık şeyler olacak
Aga bırak hiç cevap yazma şuna takılsın kendi halinde yoksa ben çileden çıkacam ve hiç olmadık şeyler olacak
Delikanlıysan çıkıp herkesin göreceği bir yerde küfür et bak ben ceza alıcağımı bilmeme rağmen sana hakaret ettim delikanlılık budurAlemto hani delikanlılık nerde bumu la delikanlılık msndeki konusukmu foto cekiyon laa vayy beegülmekten kırıldım .d.d.d
ben sizmiyim la şikayet etcem ne halin varsa gör seviyeli terbiyeli takıl arkadaşım kışkırtma beni aaa çok ayıp D:
İnşallahAdminden ban alırsan 1 aylık ban kapıda .
Sakin olmaya çalışıyorum sinirlerim tavan yaptı yemin ederimaga bişey yazma sakin ol
Alemto gülmekten yarıldım yani ben her türlü gelirim sen sakin ol
- - - Ekleme - - -
HEM bi kere özel hayat admini ilgilendirmez ki bunuda bilmelisin alemto .d
AynenBen senmiyimde küfür programı indirip küfür edecek küfür ederekte bir şey olsa gökten kemik yağmaya başlardı
Klavye erkeği derken ?klavye erkeği yürü be![]()
Hadi bizi de kışkırtta delikanlılığını göreyimforumda küfürmü ettim la hayrola kim etmiş :Sbak beni kışkırtıyonuz şuan yazmam için çok ayıp