Kurtlar Vadisi Tilki Andrei Türklerle Ruslar Arasındaki Fark !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lawrence

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
148
Bu Adamı Çok Seviyordum Yaa

Moderatörün son düzenlenenleri:
Lawrance61 bir daha vadi ile ilgili paylaşım yapma zaten acayip derece sana gıcık kapıyorum sen hiç bulaşma vadi ile ilgili paylaşımlara diğer vadiciler paylaşsın

Lawrance61 bir daha vadi ile ilgili paylaşım yapma zaten acayip derece sana gıcık kapıyorum sen hiç bulaşma vadi ile ilgili paylaşımlara diğer vadiciler yapsın
Aga bu geldi msn istedi belki ban atarlar diye ettiği küfürleri capsini aldım OzaN admine kanıt olsun diye beni ilgilendirmez dedi .İlahi adalet .

delikanlıya bakın hele küfür programı indirip küfreden delikanlı :d :d :d :d :D D: D: D.

ben sizmiyim la şikayet etcem ne halin varsa gör seviyeli terbiyeli takıl arkadaşım kışkırtma beni aaa çok ayıp D:

Alemto hani delikanlılık nerde bumu la delikanlılık msndeki konusukmu foto cekiyon laa vayy bee :d gülmekten kırıldım .d.d.d

hem birde kışkırtmayın beni konuşuklarınızla .d:S
Delikanlıysan çıkıp herkesin göreceği bir yerde küfür et bak ben ceza alıcağımı bilmeme rağmen sana hakaret ettim delikanlılık budur

Alemto gülmekten yarıldım yani ben her türlü gelirim sen sakin ol :D

- - - Ekleme - - -

HEM bi kere özel hayat admini ilgilendirmez ki bunuda bilmelisin alemto .d

Ben senmiyimde küfür programı indirip küfür edecek küfür ederekte bir şey olsa gökten kemik yağmaya başlardı

Alemto gülmekten yarıldım yani ben her türlü gelirim sen sakin ol :D

- - - Ekleme - - -

HEM bi kere özel hayat admini ilgilendirmez ki bunuda bilmelisin alemto .d

Forumsa ilgilendirir .Admini boş insan sanma fake hesapların en geç ortaya çıkar .Senin banlanmanı bekliyorum .

forumda küfürmü ettim la hayrola kim etmiş :S:D bak beni kışkırtıyonuz şuan yazmam için çok ayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...