Simdiye Kadar En Iyi Finali Hangi Dizi Yapti?

bu ise bu yılın videosu nefret etseler başrol adama saldırmazlar böyle :D

cenazede polatı görünce sarılmışlar hepsi gerçek acıyı unutmuş onlara koşmuş herkes birbirini ezmiş resmen ama biraz da cenazeye kötü olmuş Allah Rahmet Eylesin Halo Dayı:(

- - - Ekleme - - -

aşkı memnu senaryosu satılan tek dizi vadi gibi tekrar koyup altyazı eklenmiyor :D

Peh Birtek Kadınların İzlediği diziyi ben napıyım :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
necati şaşmaz ın cenazesi değil ya tövbe tövbe cenazede bile neler düşünüyon adam seviliyo neyin derdindesin sen yolda görsen abi imza dicen yeme bizi

- - - Ekleme - - -

milletvekili kro mu oluyo rauf denktaş bu dizide rol aldı kro muydu verdiği mesajar çok farklı anlamazsınız :D

Sönmez Atasoy Vadide oynamadımı benim güzel kardeşim.Vadiyi izlemeyen adam Sönmez Atasoyu nerden tanıcak.Kısacası adamalr Vadiyi sevdikleri için Sönmez Atasoyuda seviyolar.Doğal olarak Vadiyi seven adam Necatiyi seviyo.Bu yüzden orda bulunan 10 kişi :) Necatinin üstüne atlıo.Sen anlamayacağın için uzun uzun anlattım.
Ben çıkıyom sana burda destan yazsamda sen geçip Vadi farkı, Vadi cartı curtu diyeceğin için ben gidiyom.

şurda 1 ay vadi yazsam benide admin yaparsınız zaten, adamın adını bilmiyodu vadi deyince 1 numara oldu ilginç

eminmisin bilmediğime :D o zaten vadiciydi herkes biliyo bunu

- - - Ekleme - - -

Sönmez Atasoy Vadide oynamadımı benim güzel kardeşim.Vadiyi izlemeyen adam Sönmez Atasoyu nerden tanıcak.Kısacası adamalr Vadiyi sevdikleri için Sönmez Atasoyuda seviyolar.Doğal olarak Vadiyi seven adam Necatiyi seviyo.Bu yüzden orda bulunan 10 kişi :) Necatinin üstüne atlıo.Sen anlamayacağın için uzun uzun anlattım.
Ben çıkıyom sana burda destan yazsamda sen geçip Vadi farkı, Vadi cartı curtu diyeceğin için ben gidiyom.
nasıl sönmez atasoyu nerden tanıyacak yuhh be yuhhh
http://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%B6nmez_Atasoy

- - - Ekleme - - -

http://www.teknolojide.com/cin-de-kurtlar-vadisi-izlenme-rekoru-kiriyor_3868.aspx

nasıl siyasette tuttuğun partinin ayrı sebepleri varsa burdada aynı boşa yazıyoruz iki tarafta fikrini değiştirmeyecek

iyi de satılması bişey ifade etmez ki :d :d pana film haklarını kimseye satmaz youtube da bile video bırakmıyo ülkelere hiç satmaz :D

- - - Ekleme - - -

söyleyecek başka bişeyiniz yoksa ben çıkıyom :D

Dizinin sonundaki süprizi veren başka dizi varmı.
Dizilerin sonunda hep bir vurulma sahnesi var.Hangi dizi ölecek adamı gösterdi fragmanında.Vadiden başka varmı.
Reyting için yaptıgı şeyler buda :)

bişey yazmayın çıkıyom ben :D

- - - Ekleme - - -

Dizinin sonundaki süprizi veren başka dizi varmı.
Dizilerin sonunda hep bir vurulma sahnesi var.Hangi dizi ölecek adamı gösterdi fragmanında.Vadiden başka varmı.
Reyting için yaptıgı şeyler buda :)

vadinin öyle şeylere ihtiyacı yok rahat ol sen :D la akıl var mantık var memati nin vurulduğunu görseler mi daha çok izlenir bi silah sesi falan gelse orda kessler mi daha çok izlenir mantık dışı konuşuyon :d ayrıca tüm diziler vadiden özenip hep birini vurdular dizilerinden hepsi hemde

- - - Ekleme - - -

vadinin öyle şeylere ihtiyacı yok rahat ol sen :D la akıl var mantık var memati nin vurulduğunu görseler mi daha çok izlenir bi silah sesi falan gelse orda kessler mi daha çok izlenir mantık dışı konuşuyon :d ayrıca tüm diziler vadiden özenip hep birini vurdular dizilerinden hepsi hemde

bu yorumun ustune konusmaya gerek yok :D aylar oncesınden yazılmıs senaryo 1 ay once cekılmıs sahne vadıden etkılenıyor ha :D :D :D

ben hit konularin kraliyim aga iste bu kadar.bu arada en iyi finallaer:
1.Aski memnu
2.asmali konak
3.KV

- - - Ekleme - - -

Sallamasyon.Kendi yazdıgı seye daha kendi bile inanmıyor.