Behzat Ç Sezon Finali Son Sahne Savcı Esra Vuruldu Ercüment Çözer Tarafından

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
685
Behzat Ç Sezon Finali Son Sahne Savcı Esra Vuruldu Ercüment Çözer Tarafından

Moderatörün son düzenlenenleri:
Vurulcağı belliydi ama çok iyi sahneydi :)

evet kardesim 2.sezon itibaren ab grubunda ilk 10 hiç inmedi sagdık bir seyircisi var dün çok iyidi pilli bebek sarkısında gerçekten duygulandırdı behzat Reyis yine oyunculugunu konusturdu ama

ercüment intikamı iyi olacagını biliyordum savcı insallah ölmüstür behzat bekar hali çok daha iyi öte yandan akbaba olayida şaşırttı memduh baskanda king adamın uzanmadigi kolu yok :)

evet kardesim 2.sezon itibaren ab grubunda ilk 10 hiç inmedi sagdık bir seyircisi var dün çok iyidi pilli bebek sarkısında gerçekten duygulandırdı behzat Reyis yine oyunculugunu konusturdu ama

ercüment intikamı iyi olacagını biliyordum savcı insallah ölmüstür behzat bekar hali çok daha iyi öte yandan akbaba olayida şaşırttı memduh baskanda king adamın uzanmadigi kolu yok :)

Akbaba son sahnede geldi ya hani bırakmıştı bunu Aziz.Büyük ihtimalle Nazlı itiraf etti ve Aziz Nazlıyı aldı Akbabada oraya geldi.
Savcı kesin öldü ya.Şimdi birşey derim burda KVP'ciler damlar boşver :)
Genel olarak 10numara 5 yıldız bir bölümdü.Ayrıca dünkü bölümde sansürleme azdı ceza gelmiş bu yüzden :)

Akbaba son sahnede geldi ya hani bırakmıştı bunu Aziz.Büyük ihtimalle Nazlı itiraf etti ve Aziz Nazlıyı aldı Akbabada oraya geldi.
Genel olarak 10numara 5 yıldız bir bölümdü.Ayrıca dünkü bölümde sansürleme azdı ceza gelmiş bu yüzden :)

gördüm rekor ceza diyolar ama rekor bölüm olarak değistirilmeli mütisdi s.finaline yakıstı behzat reyis s.finallerindee hep mutsuz oluyor :(

söyle söyle bişey olmaz vadiciler birbirine girdi 3 gün yoklar :))

söyle söyle bişey olmaz vadiciler birbirine girdi 3 gün yoklar :))

:D
Sen bilirsin destekleyin beni damlarlarsa :)

Vadimi bu ya ölüp dirilcekler.Tabi mesela Annesi falan öldü denildi ama bu bölümde ortaya çıktı ama demekki bize öyle gösterdi.Yani vurulan biri gidip hastanede iyileşmez bu dizide :)