Kızılay Karanfilde ÖzGaziantep var 5 tl'ye et iskender+kola+tatlıydı 2 sene önce biz ordan dışarı çıkmazdık hep ordan yerdik
Şimdi 6 Tl olmuş
Doymuyor doymuyor doymuyorum ben ki büyük boy pizza yiyebilen 2 yarım tostun anca kestiği bir insan olarak elimi doldurmayan menülerle doyamıyorum arkadaş
Kilom 60 boyum 1,76 belirtmek istedim
Doymuyor doymuyor doymuyorum ben ki büyük boy pizza yiyebilen 2 yarım tostun anca kestiği bir insan olarak elimi doldurmayan menülerle doyamıyorum arkadaş
Kilom 60 boyum 1,76 belirtmek istedim
Sevgili arkadaşlarım 15 ve 18lik menülerle belki doyabilirim gözüm pek tutmadığı için söylemedim En kısa zamanda deneyip yazacağım ama Altın Dönerden 1,5 iskender yemeden bi yerlere gitmeyin diyorum
Ben 1.5 yiyemem de capslock'u bilemiyorum. :GDG:
Buz gibi zaten adı üstünde ays tilerine kanıyorum malesef Gece gündüz içecek hale geldim bağımlılık yapıyor bilesiniz
Ice Tea mı bağımlılık yapıyor? Ben onu kola diye biliyordum.
Aaa ays ti şeftali yada favorim mango ananas iç bak nasıl müptelası oluyorsun
185 boy 80 kiloyum ama gelin görün ki yarım ekmek yesem doyuyorum
Ice tea şeftali severim ama bağımlı olmadım daha. Bir ara limonata bağımlısı olmuştum. :GDG:
Ananas mango tavsiye cidden su yerine bir iki sefere soğuk için su içmezsin yeminle ya
Bir de SEK Ananas suyunu tek geçerim bide kaju fıstığı ne alakaysa söyleyeyim dedim