kesinlikle etkilidir kanal mesela öbgzk yi koy tnt ye 5-6 alır en fazla vadiyi koy kanal d ye 20 yi geçer.
fatmagülü koy tnt ye 5 i geçemez vadiyi koy kanal d ye alem reyting görsün dünkü final kanal d de olsa bence reyting rekorunu kırardı.
Sanmıyorum. Vadinin oturmuş bir kitlesi var. Demin sen demiyordun mu en oturmuş kitleli dizi Vadi. Bu kadar oturmuş kitlesi varsa TNTde de izlenirfatmagülü koy tnt ye 5 i geçemez vadiyi koy kanal d ye alem reyting görsün dünkü final kanal d de olsa bence reyting rekorunu kırardı.
Ben öyle düşünmüyorum. Eğer dizinin oturmuş kitlesi varsa kesinlikle her türlü izlenirtnt bazılarında yok bile ister istemez kalitesiz kanalda reyting düşer ne reklamları ayarlayabiliyolar ne fragmanın reklamını yapabiliyolar doğru düzgün mesela sezon finali fragmanını interneti olmayanlar falan tnt den görmezler çünkü tnt yi kimse izlemiyo vadi nin dünkü sezon finali kanal d de olsa rekoru kırardı belki reyting rekorunu
Küçük Sırların düşüşünün saati ile alakası vardı. Bu tip gençlik dizileri 22.00 gibi yayınlanmalı. Sonuçta gençlerin en çok Tv izlediği saat. Kanal d bir kez Küçük Sırları Cumartesi 20.00ye koydu 5 reyting aldı. 22.00 yapınca 7-8 reytinge çıktı. Diziden diziye değişir diyorum. Kurtlar Vadisinin kitlesi oturmuş. O yüzden hangi kanal olsa izlenir. Geçen sene atvde 15 reytingi de gördü 8 reytingi de. Demekki bölümle alakalı bir şeydiziye göre değişir mesela küçük sırlar kanal d de ne alıyordu star da ne aldıumutsuz ev kadınları tnt ye geçse 3 reyting anca alır mesela. Ama Kurtların Vadisi nereye giderse gitsin 9 - 10 rating cepte. Çünkü vadinin sadık ve aydın izleyici kitlesi var
![]()
9-10 ceptedir ama kanaldan kanala artar o reyting mesela
tnt de 10-11
atv de 13-14
star da 15-16
show da 16-20 üstü
kanal d de 18-20 üstü olabilir