6 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Her hafta fark atıyor zaten. Bu sığınılacak bir neden olamaz bence. Geçen hafta 16 reyting alan Muhteşem, sezon finaliyle 15 reyting almış. Bu hayal kırıklığı değil de nedir?

Öbgzk sezon finali, iki grupta da Muhteşem'i geçecek gibi görünüyor.

lodry seni takan yok bez bebek var fox o dazuperdi :d

Hatırlarsan günün birinde Muhteşem'in reyting tahminini yaptığımda bana gülmüştün ama ertesi gün reyting listesi geldiğinde de ben sana baya bir gülmüştüm.:)

Bu nedenle fazla gülme bence. Öbgzk'nin sezon finali reytingleri gelince son gülen ben olacağım yine.:)

çocuklar duymasın+sakarya fırat 23:00'dan sonra MUHTEŞEM YÜZYIL'a baktım. hepsiçok güzeldi. hürrem tahta geçti huhu :D

- - - Ekleme - - -

öbür sezon muhteşem yüzyıl bakarım hep artık

dizifilm reytingleri total sbt gerçek reytingleri kırsal kesmlern eklenms hali

dün ö.b.gz 12 deil 13 almıs

[TABLE="class: tablesorter, width: 100%"]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL - SEZON FINALI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]14,28[/TD]
[TD]37,88[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Abiii buu kadar uzatmalarına rağmen totelde daha , obgzk nin gecen haftaki totel rakamını bile geçememiş.. Gecen hafta obgzk totelde 14 aldı...

Vee muhtesemin ab si nee öyle???? Tam 1 reyting kaybetmiş ab de üstelik dün havalar çok sıcak degildi veee erken ssezon finaline girmesine rağmen oranları hiç iyi değil!!

Hatırlarsan günün birinde Muhteşem'in reyting tahminini yaptığımda bana gülmüştün ama ertesi gün reyting listesi geldiğinde de ben sana baya bir gülmüştüm.:)

Bu nedenle fazla gülme bence. Öbgzk'nin sezon finali reytingleri gelince son gülen ben olacağım yine.:)

Aynen umarım son gülen biz oluruz :))

Abiii buu kadar uzatmalarına rağmen totelde daha , obgzk nin gecen haftaki totel rakamını bile geçememiş.. Gecen hafta obgzk totelde 14 aldı...

Vee muhtesemin ab si nee öyle???? Tam 1 reyting kaybetmiş ab de üstelik dün havalar çok sıcak degildi veee erken ssezon finaline girmesine rağmen oranları hiç iyi değil!!
saat kaçta bitti sen gördünmü sende bitsen o saatte senide izlemezler :D

ö.b.g.z ölmüs ağlayani kalmamıs seneye bir dizi gelirse biter ö.b.g.z özeti dün totalde 3 almıs acınacak halde ..

- - - Ekleme - - -

ankete bak ya :D

muhteşem harbiden beklentilerin altında kalmış uzatmalarına bişey demiyorum da sezon finaliyle ab de düşüş yaşamış ayrıca 11 de falan bitse totalde 12 alacakmış bence beklenenin epey altında kalmış üstelik geçen haftaya göre ab de düşmüş sezon finaliyle çok ilginç onu da geçtim hava çok sıcak falan da değildi dün yağmurluydu ama ben ab ye falan bakmam totalde 1 reyting artarak 13 ü geçmişler :D yakup09 sen çok beklersin öbgzk nin geçmesini :d :d

muhteşem harbiden beklentilerin altında kalmış uzatmalarına bişey demiyorum da sezon finaliyle ab de düşüş yaşamış ayrıca 11 de falan bitse totalde 12 alacakmış bence beklenenin epey altında kalmış üstelik geçen haftaya göre ab de düşmüş sezon finaliyle çok ilginç onu da geçtim hava çok sıcak falan da değildi dün yağmurluydu ama ben ab ye falan bakmam totalde 1 reyting artarak 13 ü geçmişler :D yakup09 sen çok beklersin öbgzk nin geçmesini :d :d

aga ö.b.g.z dustu ya saga sola saldiracak ama ö.b.g.z seneye hiçbisi olmaz ali kaptan gidecek 6 reyting falan alır seneye :D

aynen seneye 5 e falan düşer ve yayından kaldırılır :d

sakarya fırat salı olsa adım gibi eminim ö.b.g.z 9 falan alır kesinlikle bide sakaryada s.finali yapmıs ö.b.g.z rakibi yok seksenler sezon finali yapti aklı sıra geç final yapip reyting pesindeler çok beklerler :d :))

Kuzey Güney sezon finallerinin olduğu günde totalde 2. ab de 3. olarak büyük bir başarı sergilemiş ama dünkü bölüm süperdi, muhteşem yüzyılda tebrikler her iki grupta zirvede

sakarya fırat salı olsa adım gibi eminim ö.b.g.z 9 falan alır kesinlikle bide sakaryada s.finali yapmıs ö.b.g.z rakibi yok seksenler sezon finali yapti aklı sıra geç final yapip reyting pesindeler çok beklerler :d :))

aga doğru düzgün rakibi yok ki pis yedili falan var zaten starda atv de bişey yok seksenler var totalde 3 reyting alıyo başka bişey yok :D

anketteki farka bakın normalde kafa kafaya olurlardi kuzeyle türkiye çapında totalde 80 90 abde 99 99.5 reyting alms valla helal

- - - Ekleme - - -

aga bunlar böle reytingimiz iyi derler rakipsiz 12e düserler ab 13e acınacak hala gelmisler

aynen öyle

bide yakup nediodu maçtan etkilenior die ö.b.g.z muhtesem yüzyıl her hafta 8 reytinglik maçla karsılasior m.yüzyıl 12 ab 14 alinca muhteseme bak diyolar bunlar böle aga değistiremessin lodly desen

star tv nerde düsük program var gider onu kopyalar ya çok sevdiginden devamli kötülemeye çalisiyor yada garezi oldugundan lodly akasya duragi dahil tüm kanald dizileri izledigi kesindir..

Bugra noldu deniz yıldızı geçicek falan filan diodun beni affet 22 share ile geçms