Yeni Dizi--Yer Gök Geyik---1.Bölüm

Kaç Puan Veriyorsunuz ?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

Oy: 1 16.7%
  • 3

• 4

• 5

• 6

Oy: 2 33.3%
  • 7

• 8

• 9

Oy: 1 16.7%
  • 10

Oy: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Ama o olayda bir diziye bana göre haksız bir muamele yapıldı.Seninde aklına gelmiştir.O kişide profesyonel senarist değildi :)

Renkler ve zevkler tartisilmaz ayrica istisnalar kaideyi bozmaz. :)

up up up güzel olmuş güzel de destere niye mal gibi herşeye oyşş oyşş diye tepki veriyor böyle birini yolda görsem döverimm ağzını burnunu kırarım bu ne biçim karakter :))))

bir arkadaş polyana ne der demiş oysa polyana rezil olmamış destere maymun gibi zıplıyor yerinde tek tepkiside oyşş sanki ormandan yeni kurtulmuş :))))

up up up güzel olmuş güzel de destere niye mal gibi herşeye oyşş oyşş diye tepki veriyor böyle birini yolda görsem döverimm ağzını burnunu kırarım bu ne biçim karakter :))))

bir arkadaş polyana ne der demiş oysa polyana rezil olmamış destere maymun gibi zıplıyor yerinde tek tepkiside oyşş sanki ormandan yeni kurtulmuş :))))

arif i takıyom peşine olmuyor oyşşşlatıyoz gene olmuyor ne sitiyon panpa:d

arif i takıyom peşine olmuyor oyşşşlatıyoz gene olmuyor ne sitiyon panpa:d

şöyle karizmatik yakışıklı saygılı kızlar peşinde koşsun... ayran budalası gibi ağzı açık her gördüğü kıza oyşlayan bir sümsük olmasın :))) çok mu şey istiyoruz :))

zaten bi poliye oyşşşluyon :Dkendine neden sümsük dedin şimdi:d

oyşş tepkisini içinde verebilirde o kadar görgüzümü kızın karşısında oyşlasın daha kibar davransın daha efendi olsun kızı twitty i tavada gören silvester gibi olmuşum orda :)))

10 puan daha veriyorum emre bir daha okudum bir daha puan veriyorum bir yetkili arkadaş benim yerime puan versin tele geçtim :))))