Son Dakika! "Bir Çocuk Sevdim" 18 Haziran'da Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pazatesi bir çocuk sevdim son u geçiyor
salı al yazmalım ı geçiyor
çarşamba muhteşem çocuklar duymasın ı geçiyor
perşmbe alemin kralı eyvah düşüyorum u geçiyor
cuma hde zaten önde
cumartesi iffet yahşi cazibenin gerisinde son haftalarda
pazar ismail behzat ç. den önde bunlar totalde tabi gündüz kuşağında beni affet e kadar starın düzgün yapımı yok

pazatesi bir çocuk sevdim son u geçiyor
salı al yazmalım ı geçiyor
çarşamba muhteşem çocuklar duymasın ı geçiyor
perşmbe alemin kralı eyvah düşüyorum u geçiyor
cuma hde zaten önde
cumartesi iffet yahşi cazibenin gerisinde son haftalarda
pazar ismail behzat ç. den önde bunlar totalde tabi gündüz kuşağında beni affet e kadar starın düzgün yapımı yok

sadece çarsamba aldıgı oranlar bile aylik sıralamada star onde tutuyor emre sen aylık sıralama isini bi anlamadın gitti

beni affet ise atv yayinladigi gündüz ptlerinndeki herseyden çok izleniyor ve fark atiyor totalde

sadece çarsamba aldıgı oranlar bile aylik sıralamada star onde tutuyor emre sen aylık sıralama isini bi anlamadın gitti

beni affet ise atv yayinladigi gündüz ptlerinndeki herseyden çok izleniyor ve fark atiyor totalde

yapma etme bir beniaffet le iş bitmiyor :D star çarşamba hariç ilk 3 te olduğu gün yok

sor ama nasıl cevaplıyacak tek tek tüm günlerdeki reytingi toplaması lazım artık aylık açıklanmıyor
çocuklar duymasın ve aleminkralı ilk 10 da olduğu oluyor milyoner pazartesi hariç ilk 10 da

YA STAR ATV Yİ BELKİ GEÇEMESE BİLE GEÇER BU KADAR BASİT YAVAŞ YAVAŞ ... İYİ KANAL WEB SİTESİNDEN BELLİ OLURMUŞ :D ÖYLE dizi atv de izlenir 5 yıldır fox izliyoruz falan değil yani :d :d

sor ama nasıl cevaplıyacak tek tek tüm günlerdeki reytingi toplaması lazım artık aylık açıklanmıyor
çocuklar duymasın ve aleminkralı ilk 10 da olduğu oluyor milyoner pazartesi hariç ilk 10 da

sen rakamlara bakarak göremiyorsun ozan admin çok rahat biliyor sonuclari

atv ab grubunda ise tamamen yoklari oynuyor :) esra erol ab si mükemmel müge iyi milyon iyi ama bnlar iyilikleri bile sadece çarsamba günü açılan büyük farkı kapatamiyor zaten beni affet bile tüm yapımlarini geçiyor emre yalanmi :)

atv nin belli bir politikası var aile dizileri ya da komedi dizileri hep hde dışında ağır dram dizisi yok ama star reyting için politika değiştiriyor en başta kalite dendi iffetbitiyordu ama devam etti yen işler tutmyınca üstün dökmen haftalık oldu düşler sineması kaldırıldı ama atv en azındn bir politika ile ilerliyor

- - - Ekleme - - -

sen rakamlara bakarak göremiyorsun ozan admin çok rahat biliyor sonuclari

atv ab grubunda ise tamamen yoklari oynuyor :) esra erol ab si mükemmel müge iyi milyon iyi ama bnlar iyilikleri bile sadece çarsamba günü açılan büyük farkı kapatamiyor zaten beni affet bile tüm yapımlarini geçiyor emre yalanmi :)
beni affet ab si düşük bir dizi :D ab reklamcıları ilgilendirir beni değil ben totale bakarım

puhahaha Star mı Atv'yi geçiyormuş abi güldürmeyin beni.:D

Önce Star Tv Melek, Soframız, Benim Güzel Evim ve ana haberi bitirsin.

Düşler sinemasına yaptığı gibi pazar sinemasını kaldırsın.

İnsanlar alemi ilk 30'a bari girsin diye dua etsin.

Firar'ı dehlesin.

Perşembe günleri Eyvah Düşüyorum'un yokları oynadığını anlasın.

SONRA Atv'yi geçmeye çalışsın.:D

Star'ın o kadar programı var hiç biri tutmadı.

Sadece Beni Affet ve Muhteşemle olmaz bu işler.:D

puhahaha Star mı Atv'yi geçiyormuş abi güldürmeyin beni.:D

Önce Star Tv Melek, Soframız, Benim Güzel Evim ve ana haberi bitirsin.

Düşler sinemasına yaptığı gibi pazar sinemasını kaldırsın.

İnsanlar alemi ilk 30'a bari girsin diye dua etsin.

Firar'ı dehlesin.

Perşembe günleri Eyvah Düşüyorum yokluğunu anlasın.

SONRA Atv'yi geçmeye çalışsın.:D

Star'ın o kadar programı var hiç biri tutmadı.

Sadece Beni Affet ve Muhteşemle olmaz bu işler.:D

ozan admin gelince sorariz :)

atv son yoklari oynasi al yazmalım listede gözükmesin alemin kıralı sadece beni affet gecemesin

cumartesi iffet cazibe ayni pazar günü totalde ismail ab behzat önde kendini kandirma lodly ..

istersen tüm gün reytinglerini hesapla aylık oranlara dök star fark atar atv ye

Gözlerinizi alamayacaksınız :F ne

WEB SİTESİNİN SLOGANINDAN BAHSEDİYORUM BEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ YILDIRR FOKS :d İZLİUORRUZ NE ABİ YA :D

- - - Ekleme - - -

ozan admin gelince sorariz :)

atv son yoklari oynasi al yazmalım listede gözükmesin alemin kıralı sadece beni affet gecemesin

cumartesi iffet cazibe ayni pazar günü totalde ismail ab behzat önde kendini kandirma lodly ..

istersen tüm gün reytinglerini hesapla aylık oranlara dök star fark atar atv ye

AYNEN KATILIYORUM YA MUHTEŞEMİN VARLIĞI YETERR :D HİÇ DEĞİLSE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR BAK STAR TV :)

ATV Star'ı geçiyor diyen arkadşa kafa buluyor bizle takmayın.Aklı sıra espiri yapıyor işte kendi halinde. :)