4 Haziran 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
19:00 - 20:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 3.35 , 2) KANALD: 2.82 , 3) SHOW: 1.97 , 4) TRTCCK: 1.7 , 5) ATV: 1.64

kanal d haber 1 reytingden fazla düsmüs haberlerde fox haber birinci olacak gibi

20:00 00:00 arasida önemli ama simdiki verilere göre

beni affet deniz yıldızı ilk 10 dalar...

Ortalama reytinglerde kanallarin hepsi gecen haftaya göre baya düsmüs. Havalar Türkiye de cokmu isindi?

Kanallarda genel olarak bı düşüş soz konusu , sıcaklar etkili olabilir heralde cunku herkez balkonlarda:))

acunun 2. Olması çok doğal çünkü oylamada cevher ve hayim var bunlarda zaten halkın çok omrunde olmadıgı için arka sokakları gecememistir.

- - - Ekleme - - -

Kanallarda genel olarak bı düşüş soz konusu , sıcaklar etkili olabilir heralde cunku herkez balkonlarda:))

acunun 2. Olması çok doğal çünkü oylamada cevher ve hayim var bunlarda zaten halkın çok omrunde olmadıgı için arka sokakları gecememistir.

Survivor'ı izledim. Survivor bu akşamki bölümüyle bayıklık sınırını aştı. Ne heyecan ne de eğlenceye dair hiçbir şey yoktu. Umarım haftaya düzelir diyeceğim ama kalan kadroyla eski reytingleri almak zor malesef.

23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.93 , 2) FOX: 5.71 , 3) SHOW: 4.15

sultan 1 dusmus

23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.93 , 2) FOX: 5.71 , 3) SHOW: 4.15

sultan süper gidiyor yine 9 küsür totalde reytingler muhteşem :)))

beyazsoy nerde :)))) ab grubu 10 gelir

sultan beklentinn aksine düşmüş yga nın heyecanlı fragmanı nedeniyle olabilir sonunda sultan bile kocayı buldu ben bir karı bulamadım:(:(:(