Sence Temmuz ayında Kanal Sıralaması nasıl olur?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,659
Puanı
1,060
Sence Temmuz ayında Kanal Sıralaması nasıl olur? :D
Kanal D yine 1.olabilir mi? :D
FOX ile Star ne yapar? :D
ATV 3.OLABİLİR Mİ? :D
Show kaçıncı olur? :D
STV bu sefer ne yapar? :D

Son düzenleme:
Kanal D zirvede olur
Star Yaz döneminde başarılı oluyor yine öyle olur 2ci sırayı alır diye düşünüyorum
Fox da yazda başarılı olan kanallardan 3cülük için en büyük adaylardan biri
Show Tv`nin ne yapacağı belli olmaz. Belki 2ci sırada kalır
Atv en fazla 3cü sıraya yükselir

Kanal D yine zirvede olur.
FOX geçen yaz olduğu gibi yine 2.olur :)
Star yada Show 3.olur :D

zehirli sarmasik tarzinda bir dizi yaparlarsa, fox 2.olur

entrika ve heyecan doluydu.. fox fazla arkasinda durmadi, gun degisti, saat degisti..

Kanal D zirvede olur
Star Yaz döneminde başarılı oluyor yine öyle olur 2ci sırayı alır diye düşünüyorum
Fox da yazda başarılı olan kanallardan 3cülük için en büyük adaylardan biri
Show Tv`nin ne yapacağı belli olmaz. Belki 2ci sırada kalır
Atv en fazla 3cü sıraya yükselir

Bu yorumdan sadece Kanal D zirvede olur anlaşılıyor, diğer kanallar hakkında yorumların birbirine girmiş :)

Yaz aylarında Kanal D ve Star izlenir gibi geliyor, çünkü Show maliyeti yine kısacaktır Eylül Ekim gibi Show'un Kanal D'nin elinden birinciliği alacağını düşünüyorum. Ancak yine de yayınlanacak dizilerin tam bir tablosunu görmek lazım. Fetih Çarşamba mı Perşembe mi olacak? Çarşamba olacaksa Yüzyılı geçebilir ama risk. Perşembe olacaksa Fatmagül'den boşalan günü garanti alır. Eğer Show perşembe gününü götürebilirse , iddialı bir diziyle, çarşambayı da Fetih'in alacağını düşünüyorum. Cuma da ya Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi ya da Ustura Kemal'i koyarlar. Bence seneye sezonda birinci kanal Show olur, ancak haftanın zaten 3 gününü yüzde 90 alan Acun'un Show'da kalması kesin gerekli.Fox ve Atv bence zor.

Daha Haziran yeni basladi ama siralamada pek degisiklik olmaz ilk sirayi Kanal D ikinci sirayi ise Show tv alir

Yaz aylarında Kanal D ve Star izlenir gibi geliyor, çünkü Show maliyeti yine kısacaktır Eylül Ekim gibi Show'un Kanal D'nin elinden birinciliği alacağını düşünüyorum. Ancak yine de yayınlanacak dizilerin tam bir tablosunu görmek lazım. Fetih Çarşamba mı Perşembe mi olacak? Çarşamba olacaksa Yüzyılı geçebilir ama risk. Perşembe olacaksa Fatmagül'den boşalan günü garanti alır. Eğer Show perşembe gününü götürebilirse , iddialı bir diziyle, çarşambayı da Fetih'in alacağını düşünüyorum. Cuma da ya Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi ya da Ustura Kemal'i koyarlar. Bence seneye sezonda birinci kanal Show olur, ancak haftanın zaten 3 gününü yüzde 90 alan Acun'un Show'da kalması kesin gerekli.Fox ve Atv bence zor.
Acun isterse 7 gun yayinlanip 12 reyting alsin bu Showu birinci yapmaz sonucta her gun de olsa haftada 7 gun de olsa Survivorun onceden cekilmis bolumleri yayinlanacak. Ustura Kemalin tutacagini sanmiyorum. Fetih Muhtesem Yuzyil ile yarisamaz. Benzer, çakma isler pek tutmuyor

Acun isterse 7 gun yayinlanip 12 reyting alsin bu Showu birinci yapmaz sonucta her gun de olsa haftada 7 gun de olsa Survivorun onceden cekilmis bolumleri yayinlanacak. Ustura Kemalin tutacagini sanmiyorum. Fetih Muhtesem Yuzyil ile yarisamaz. Benzer, çakma isler pek tutmuyor

Benzer, çakma iş dediğiniz iş sinemada 6.5 milyon izleyiciyi çekti. Kadın izleyici kitlesinden fazlasına hitap ediyor. Çarşamba Muhteşem Yüzyıl'ın karşısına çıkarsa yüzde 100 oranında ipini çekecektir. Ustura Kemal'in ise ben kesin tutacağını düşünüyorum gelecek sezonun en fazla para harcanan işlerinden biri olacak bizim millet Kurtuluş Savaşı dönemini ve kahramanlıkları sever. Survivor yazın bitecek zaten ben yeni sezondan bahsediyorum Yetenek Sizsiniz üç günü götürür yine.