BesaleT
Süper Emekli
Yarışmanın adı Türkiye'nin en güzeli değil yarışmaya katılanlardan en güzeli olsun.![]()
Yarışmaya isteyen herkes katıldığı için isim doğru sorun yok sende katıl o zaman![]()
Yarışmada birinci seçilenlerden çok çok güzeller var Türkiye'de. :GDG:
Vardır doğru hatta bu sene güzeller seçilmedi bileAma onlarda katılsaydı yapcak bi şey yok
![]()
Elemelerde bunlardan daha güzellerdi vardı. Tamamen fiziğe bakıyorlar çok saçma. :GDG:
O konuda haklısın![]()
Öyleyim tabii. :GDG: sohbette bana cevap vermedin şimdi seni rapor edeceğim.![]()
Kimse bilememiş arkadaş ilk 3'ü![]()
şike vardı kardeşim ondan bılemedıler .)))))))) benim 3. favorim anca 2. oldu amorti sayılır
ben 5 isim saydım hiç dereceye giren yokmu)
Hacı en güzelleri 18 numaralıydı ilk 20'den, dedim kesin bu 1. olur, ilk ona giremedi kız yazık oldu
Güzelliğe bakmıyorlar zaten varsa yoksa fizik, kimya, biyoloji....![]()
normal sonuç berenı beğenen adamın tahmini bu kadar olur.)))))
- - - Ekleme - - -
desterenın favorisiydi ve tek kusuru oydu bundan seçilemedi. hafif berene benziyor ufak ağız ufak göz burun.))))))
ama onların seçmemesi durumu değiştirmiyor benim yani halkın beğendiği iki yılda star olur jürinin beğnip birinci seçtiği kötü yola düşer))) halkız güçlüyüz kazanacağız yaşasın beren ve benzerleri
))))
şike vardı kardeşim ondan bılemedıler .)))))))) benim 3. favorim anca 2. oldu amorti sayılır