Hitler'i Kim İpler?|9.Bölüm|KARAHİTLER KORSANLARI

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,372
Puanı
535
HİTLER'İ KİM İPLER?|KARAHİTLER KORSANLARI

Okyanusta müthiş bir ses çıkmaktadır.
SAHNE 1/GEMİNİN İÇİNDEN(DÜŞMAN GEMİ)

Bütün mürettebat arka arkaya dizilmiş ellerinde baltalar birbirlerine ikram ediyorlar sonra bunu televizyonda gören çocuk annesine diyor anne benim neden baltam yok!Bana niye almıyorsunuz!Benim babam niye odun kıracağına hep ceviz kırıyor.Sen niye hep mercimeği fırına veriyorsun!Niye hiç nohut yapmıyorsun! Diyor.

Her neyse yukarıdaki yazının hiçbir kişi ve kurumlarla bir alakası yoktur.Bizlede bir alakası yok.Bizim dış ses arkadaş biraz saçmalamış.Devam edelim.Bütün mürettebat arka arkaya dizilmiş ellerinde baltaları yukarıya doğru sallıyorlar ve şöyle diyorlar:

'Biz tam 22 korsanız!45 bacaklı bir deviz!

-Durun!22'yi 2 ile çarptığınızda 44 eder.45 değil!

+Oğlum arkadaki zenciyi görmüyor musun üç bacaklı lan o.

-Hee anladım.

SAHNE 2/HİTLER'İN GEMİSİ

Hitler:Hala ada bulamadınız.Sizi gibi beceriksiz adamlarla yola çıkarsam işte böyle olur!

Bu sırada sahne 1'de bahsettiğimiz düşman gemisi Hitler'in gemisine girmeye başlamıştır ve savaş başlamıştır.

Hitler: AAA!Thıs İs Nazilli!

Asker:Abi kestik ya kestik.Hiç havalı oldu mu?Nazilli ne ya?

Hitler:Hee olmadı doğru söylüyorsun.O zaman şey olsun: AAA!This İs Hithitler!
Bu anlarda düşman gemisinin askeri Hitler'in kuyruk sokumuna kılıcı batırır.

Hitler:AHH!Asker hamile kalır mıyım?

Asker: Efendim adam kılıcı peçete niyetine kullanmadıysa kalmazsınız.
Kısa bir arbedenin ardından düşman gemisi püskürtülür.Hitler acılar içinde revirde yatmaktadır.

SAHNE 3/BABA VE OĞUL

Gemide oğluyla kalan tayfa yine oğluyla konuşmaktadır.

Baba:Bir deniz yüksek meslek okulunu kazanamadın!

Çocuk: Baba napıyım ben istemiyorum orayı.

Baba: Hee istemezsin.Gide gide İstanbul meykı kıymetler borsası kız meslek lisesini kazandın hayvan herif!

Çocuk:Baba ama bak ben onu hesapladım diğer okullara göre kız meslek lisesine gidersem kişi başına düşen kız miktarı büyük bir artış gösteriyor.Bende cinsel dürtülerimden yola çıkarak kondisyon ve moralimi dikkate alarak böyle bir tercihte bulunmayı şahsım adına zümreler aracılığıyla filhakika doğru bulduğum için Victor Hugo'nunda dediği gibi: Hayallerinden vazgeçme.Eğer vazgeçersen vazgeçmiş olursun.' Sözünden yola çıkarak böyle bir tercihte bulundum.Seninde bu kendi özgür irademle vermiş olduğum karara saygı duymanı temenni ederim.

Baba:Hayvan herif dilekçe yazıyor sanki.Git aşağı yerleri paspasla.Gavur seni!

9.BÖLÜM SONU.

Son düzenleme:
Asker:Abi kestik ya kestik.Hiç havalı oldu mu?Nazilli ne ya? :))))

Çocuk:Baba ama bak ben onu hesapladım diğer okullara göre kız meslek lisesine gidersem kişi başına düşen kız miktarı büyük bir artış gösteriyor.Bende cinsel dürtülerimden yola çıkarak kondisyon ve moralimi dikkate alarak böyle bir tercihte bulunmayı şahsım adına zümreler aracılığıyla filhakika doğru bulduğum için Victor Hugo'nunda dediği gibi: Hayallerinden vazgeçme.Eğer vazgeçersen vazgeçmiş olursun.' Sözünden yola çıkarak böyle bir tercihte bulundum.Seninde bu kendi özgür irademle vermiş olduğum karara saygı duymanı temenni ederim.

çocuğun yaptığı bu konuşmayı anlayan varmı :)))))

filhakika ben anlayamadım :))

süper olmuş yazın tebrikler burak ..

Asker:Abi kestik ya kestik.Hiç havalı oldu mu?Nazilli ne ya? :))))

çocuğun yaptığı bu konuşmayı anlayan varmı :)))))

filhakika ben anlayamadım :))

süper olmuş yazın tebrikler burak ..

Sağol destere.:)