29 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Sultan (Kanal D)

• Al Yazmalım (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 4 36.4%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 2 18.2%
  • Seksenler (TRT 1)

• Firar (Star)

• Büyük Risk (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Araf Zamanı (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Dizide diyarbakır sıvesı yok herkes farklı farklı sıveler var. bilmeyenleri kandırıyorlar ışte :))))))))))

Niye öyle dersin sen Ghamzaaa. Baya da becerirler iste. Daha ne istirsen Ghamzaa :))))

TNS acele etmeli bence.. Bazi diziler SBT yüzünden yeni sezonu göremeyecekler. Bkz; Iffet

bence geçen haftada sorun var çünkü aniden o kadar çöküş yaşayamazdı gerçi her bölümü aynı heyecanda olmuyor ama geçen bölümüde çok heyecanlıydı düşmesine anlam veremedim :)

- - - Ekleme - - -

ondan umudu kestik :))

yani Geçen haftanin düzeltmesini bu hafta yaptılar diyon :))))))) bence fazla duzeltme yaptılar Gibi :)))) bu düzeltme abartıli .sbt eline yüzüne bulastırdı düzeltmeyi :)))))) hafta ben tekrar düzeltme beklıyom bu sbt den :))))))))))

gene tsrtışma banlayın bunları 😀d:d

önce bir emreyi banlayın gerisi kolay gelir :))

- - - Ekleme - - -

yani Geçen haftanin düzeltmesini bu hafta yaptılar diyon :))))))) bence fazla duzeltme yaptılar bu düzeltme abartıli yaptı sbt eline yüzüne bulastırdı :)))))) hafta ben tekrar düzeltme beklıyom :))))))))))

bu hafta bence sonuçlara müdahale etmediler gerçek sonuçlar bunlar :))

öbgz bu sene bitmeliydi berrin-mete-aylin hepsinin ilişki olayları çözülüyor
ali kaptan ile annesi ölecek
sadece osmanla yürümez iş:D

bitse iyi olurduda bitmiyor 20 yıl sonra osmanın büyüklüğünü göreceğiz belki bu sefer onun çocuğu osman gibi olur :))

Uçurum'u izledim bundan sonrada Uçurum'u izliyeceğim, bugünkü bölüm iyiydi, Adem öldü ya Felicia'da iş yapmadı kardeşi Eva'yla kurtulcaktı ne güzel gelde bekle 5 Haziranı :)

Uçurum'u izledim bundan sonrada Uçurum'u izliyeceğim, bugünkü bölüm iyiydi, Adem öldü ya Felicia'da iş yapmadı kardeşi Eva'yla kurtulcaktı ne güzel gelde bekle 5 Haziranı :)

Ademin öldüğüne dair bir kanıt yok. basrol oyuncusu ölmez ama olse iyi olur dizinin en zayıf halkası

sbtanaliz ‏@sbtanaliz

23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.61 , 2) ATV: 3.81 , 3) SHOW: 2.07

sultanın tekrarı bile 8 reyting alır uçurum diplerde :))

öbgz etkisiyle izleniyor şanslı masa ve uek da böyleydi sultan da öbgz etkisiyle iyi gitmiş :)
uçurum bu senaryo ve heyecanla en az 2 katı olmalı :(

vardır bir oyun tuvaleette konuşurlarken felicia ademin ölfüğünü söyleyince cebvap vermediler:D

Ama sonlara doğru Eva mezara gitti felan konustu ölee tuvalette ki kızın ismi Pınardı galiba işte o Pınar ölmediğini bilse Evanında bunu bilmesi gerekmezmi ki :) sonuçta beraber iş yapıyolar

yarın görürüz reytingleri beyazsıy şurda kaldı 8 saat :))) yine tutturamayacaksın :))

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]KAZANMAK İÇİN 1 DAKİKA[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]23:15:34[/TD]
[TD]24:29:55[/TD]
[TD]01:02:37[/TD]
[TD]5,86[/TD]
[TD]20,33[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:50:42[/TD]
[TD]23:15:34[/TD]
[TD]01:43:35[/TD]
[TD]13,52[/TD]
[TD]34,58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bundan 1 reying fazla alır sultan:D

- - - Ekleme - - -

Ama sonlara doğru Eva mezara gitti felan konustu ölee tuvalette ki kızın ismi Pınardı galiba işte o Pınar ölmediğini bilse Evanında bunu bilmesi gerekmezmi ki :) sonuçta beraber iş yapıyolar

bilemiyorum vurulma sahnesini kaçırdım ben geç açtım tv yi :D