Sadece 3.45 dakikanızı alacak müthiş fon müziği enstrumental mix

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
10
Puanı
0
Böyle güzel uyumlu bir müzik dinlemedim hayatımda tek kelimeyle muhteşem... eğer pana film bunu dizide kullansa efsane olur. :ok:

Moderatörün son düzenlenenleri:
hangi video aga ? :D

Hepsi Ben Aliyim dediği videoyu istiyorsan sırasıyla şunları yap aga polat teslim oluyor a gir ve bitince bak videolara karşına çıkacak:D

- - - Ekleme - - -

Tabii bir zamanlar vadiyi sevmiyordum ama sonradan sevmeye başladım ben aliyim dediği bölümleri küçükken ne izleyim ya birşey anlamıyordum ama Teyzemlerle Toplanıyorduk ve Birlikte izliyorduk hatta bir ara show da tekrarları oynuyordu:D

- - - Ekleme - - -

Şu anda Ersoy Geberiyor:D

mobildeyim o yüzden dinleyemem ama sen galiba tanrıdan diledimi diyorsun ? Tüm vadi müziklerini ezbere bilirim :D telefonumda 60 tane vadi müziği var :D

aga açıkçası vadide bundan çok çok daha güzelleri var arkadaki fon zaten vadi müziği hareketli bişeyler eklemişler ama vadiye gitmez bu.

- - - Ekleme - - -

benimde telefonda da baya vadi müziği var zaten bi onları dinlerim :D

ben internetten indirecem daha bütün müzik ve bütün bölümlerini dvd şeklinde almam lazım nerden bulabilirim.

aga bende arıyom :D bulursam sana söylerim
benim dediğim dvd şeklinde satılıyo tüm vadi bölümleri onu almam lazım sıkıldıkça izlerim

mobilden bedavaya indirebileceğiniz siteler biliyorum ben ordan 60 tane indirdim tüm müzikleri var eski cendere vb. Tabi net paketiniz varsa...

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak