Sizce Muhteşem Yüzyıl Yeni Sezonda Kanal Değiştirir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muhteşem Yüzyıl Kanal Değişitirir mi?

• Kullanılan toplam oy
    6

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Star Tv`nin reyting rekorları kıran dizisi Muhteşem Yüzyıl yayınlandığı günden beri Çarşambalara damgasını vurdu. 40 bölümlük anlaşma yaptığı Show Tv`den ayrılan Muhteşem Yüzyıl Star Tv ile de 24 bölümlük anlaşma yapmıştı. Peki sizce yeni sezonda dizi kanal değiştirir mi yoksa Star Tv`de devam eder mi?

Çok az ihtimalle yine Show'a dönebilir bence çünkü Show her zaman ne yayınlasa daha çok izlenir. Ama bence yüzde 95 Star'da devam. Gelecek sene TİMS'in yeni dizisi Kılıç Yarası Gibi geliyor,önemli bir romandı, muhtemelen benim tahminim dizi Show'da olacak ve Fatmagül'den boşalacak perşembe günü Veda ile kapıştıracaklar.

tv ödüllerinde bosa ümütlenmeyin :D hiçbiryere gitmiyor :) 5 dalda en iyi dizi dalında yarisiyor suan :)

revan bende ö.b.g.z kanal değistirirmi yalan dünya değistirirmi die konu açim istersen değistirmicegi kesin tims prodiksyon star tv devam edicek :)
Ben de zaten değiştirmeyecek diyorum. Ama emin de değilim. Yeni bir Kurtlar Vadisi vakası yaşamayalım da

bu konu nerden çıktı muhteşem yüzyıl star ın en fazla izlenen dizisi başka kanala geçeceğiyle ilgili bir dedkidumu var yoksa sırf konu açmak içinmi açıldı ...

tv ödüllerinde bosa ümütlenmeyin :D hiçbiryere gitmiyor :) 5 dalda en iyi dizi dalında yarisiyor suan :)

revan bende ö.b.g.z kanal değistirirmi yalan dünya değistirirmi die konu açim istersen değistirmicegi kesin tims prodiksyon star tv devam edicek :)

Bahsettiğin dizileri Kanal D yapıyor. Timur Savcının Star TVden gideceğini bende düşünmüyorum tabii ama Star TVde devam edeceğiz dediğinide sanmıyorum. Ama değiştirmesini çok istediğim için değiştirire oy verdim. Umarım yeni sezonda Atvde olur.

bu konu nerden çıktı muhteşem yüzyıl star ın en fazla izlenen dizisi başka kanala geçeceğiyle ilgili bir dedkidumu var yoksa sırf konu açmak içinmi açıldı ...

dedikodu falan söz konu deil :) startv facebook sayfasindaki resim hep ayni
420644_10150733576788968_670928974_n.jpg

- - - Ekleme - - -

böle tartısma yaritacak konular açmamanı tavsiye ederim star tv en çok izlenilen dizisi suan dizi bakımından ö.b.g.z m.yüzyil ikisi diger dizilerden farkla onde nie deissin revan :)))))))))

Ben de zaten değiştirmeyecek diyorum. Ama emin de değilim. Yeni bir Kurtlar Vadisi vakası yaşamayalım da

al işte sonra biz kışkırttık oluyoruz adamlar ila kışkırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar !!! Ayrıca kvp ilk 2 sezonunu show tv de oynadı muhtesem yuzyıl gibi ilk sezondan kanal değiştirmedi.

Zaten anlamadığınız birşey var çok izlenen diziler hep kanal değiştirir bak lost a 4 5 tane kanal değiştirdi , vadide öyle sonra ezel , muhtesem yuzyıl falan ilk sezondan kanal değiştirdiler. Bu diziler fatmagül gibi "sadece 3000 kişi (sbt , agb) tarafından izlenmiyor 😉

konuyu vadiye getirenler utansın !!!

Bu konu komiklik olsun diye açıldı herhalde.:)

Star Tv'nin izlenilen tek dizisi.

Gelecek sezon yeni oyuncular ve hikayelerle reytinglerini de arttıracaktır. Bu durumda Star'in bırakması saçmalık olur.:)

Muhtesem her sene degistirir kanal showdaki para az geldi stara gecti sonra sonra atv falan gider