Sezon Finalinde Zaza basindan vuruluyor!!!

Yasin93

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
992
Puanı
285
Resimde de görüldüğü gibi Zaza düğünde kafasından vuruluyor, umarım ölmez. Benim Düşüncem düğünü Yaşar Ağa ve Pusat birlikte basacaklar .. bu düğünde çok kan akacak ...

547065_10151766770345720_1703557877_n.jpg

hiç sevmim ben bu zazayı dizinin akışına yavaşlatıyor hiç bir zaman gözümde bir muro olmadı !

Bence düğünü ya zaza ya pusat yada mete bey basacak efendiler :ok:

Moderatörün son düzenlenenleri:
gebersin dog :D hiç sevmim ben bu zazayı dizinin akışına yavaşlatıyor hiç bir zaman gözümde bir muro olmadı !

Bence düğünü ya zaza ya pusat yada mete bey basacak efendiler :ok:

Aslinda Ali Sürmeli de cok büyük bir potansiyel var ama maalesef bizim senaristler kullanamadi, Zaza karakteri banada sIkIcI geliyor o yüzden ölmesi hayir olacak :D

Dügünü bence Pusat ve Yasar Aga beraber basacaklar.

zaten ali sürmeli oyunculuğu bırakacağını açıkladı o yüzden ölmesi kesin :D

evet senaristler zaza karakterini çok sıktı mesela bir turgay atacan gibi karakter olsaydı fena olmazdı :)

Oyunculuğa devam edebilir aslında ama daha iyi rollerde oynamalı...

Bu hafta 2 fragman bekliyorum vadiden sezon finaline özel :)

Oyunculugu birakmasinin Vadi ile bir alakasi yok kendisi cok yoruldugu icin birakacagini aciklamisti.

Bence Vadi 2 Fragman yayinlamaz hatta 30 saniyelik tek bir fragman yayinlar heyecanin kacmamasi icin

Oyunculugu birakmasinin Vadi ile bir alakasi yok kendisi cok yoruldugu icin birakacagini aciklamisti.

Bence Vadi 2 Fragman yayinlamaz hatta 30 saniyelik tek bir fragman yayinlar heyecanin kacmamasi icin

Biliyorum vadiyle alakası olmadığını genel olarak söyledim, oyunculuğu çok iyi oyunculuğa devam ederse, daha iyi rolleri hak ediyor...

Geçen sene tek bir fragman 25 saniyelik yayınlamışlardı, pek bir etki etmedi bence. Star'daki sezon finalinde 2 fragman yayınlanmıştı ve daha iyi olmuştu...

Ama sanırım dediğin gibi tek bir fragman yayınlayacaklar...