Sultan 1. Bölüm Yorumları

1. Bölüm Nasıldı ?

• Güzeldi

Oy: 0 0.0%
  • Daha İyi Olabilirdi

• Kötüydü

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,693
Puanı
1,060
Bu akşam 1. bölümü yayınlanacak olan Sultan dizisinin 1. bölüm yorumları bu konudan yapılabilir.

22.15'de Kanal D'de!

Dizinin az tanitmasini bir yandan dogru buluyorum açikcasi, her reklam aralarinda dizinin tanitimi görmek, dizi baslamadan bile insani sogutur bence.

Dizinin az tanitmasini bir yandan dogru buluyorum açikcasi, her reklam aralarinda dizinin tanitimi görmek, dizi baslamadan bile insani sogutur bence.

Zaten şuan o şekilde her reklam arası aynı tanıtım yayınlanıyor :) Dizi sadece 2 tanıtımla başlayacak, bari 3. tanıtım yayınlasaydılar...

çok kötü begenmedim zaten nurgül yeşilçay çöküştü şimdi çöküşü iyice pekişti.. daha dizi başlamamış pardon :)))))))))))))))))))

Çok az tanıtıldı derken, az tanıtım fragmanı yayınlandı demek istemiştim darksaal'ın dediği gibi, belki de hepsi o kadar dizinin. :)

Çok az tanıtıldı derken, az tanıtım fragmanı yayınlandı demek istemiştim darksaal'ın dediği gibi, belki de hepsi o kadar dizinin. :)

kanal d büyük dizileri bitmeye başlıyor kanal d yeterince tanıttı zaten. diğer büyük diziler bitmedendizinin tekrarını o dizilerden sonra koyup izletmeye çalışacak. eger daha çok tanıtsaydı bu kez bu fırsatı kalmayacaktı

kanal d büyük dizileri bitmeye başlıyor kanal d yeterince tanıttı zaten. diğer büyük diziler bitmedendizinin tekrarını o dizilerden sonra koyup izletmeye çalışacak. eger daha çok tanıtsaydı bu kez bu fırsatı kalmayacaktı

Bu hafta her gece Sultan vardır akışta kesin, Kanal D tekrarları abartıyor hep. :)

Yanlis anlamisim o zaman, kusura bakma. Katiliyorum sizlere. En azindan 3 tanitim fragmanlari/teaserler ekrana sunmaliydi ve 2 tane 1.bölüm fragmanlari..