24 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

kadınlar camiye gitmiyo sonuçta :D haftaya görüşürüz bomba bi fragman çıkarırlar inşallah

Polat mematı falan be bılumum herkes vurulursa belki. ama kurtların as kadrosu 9 canlı malum ama gösterilecek kanal olmadıktan sonra istersen 18 canlı ol nafile :)))))))

inşallah seneye büyük bir kanala geçeriz eğer kanal d ye geçersek 25in altına inmez tabii selahattin sancaklı sadullah şentürk ve mabed konusuyla

vadi ABde 7 reytingi gecemiyor.Fatmagul sezon finaliyle 20 ratingi gececek galiba.Suskunlar bir turlu yukselemiyor

Arkadaslar her hafta ayni tartisma ama bu haftaki baya gereksiz. Kandil sebebiyle bütün diziler düsmüs ama tabuki en fazla etkilenen vadi olmus cünkü izleyicisinin cogu erkek. Iddaali konusmak istemiyorum ama sezon finali ile vadi nin total de bu haftaya göre baya yükselecegini düsünüyorum

Arkadaslar her hafta ayni tartisma ama bu haftaki baya gereksiz. Kandil sebebiyle bütün diziler düsmüs ama tabuki en fazla etkilenen vadi olmus cünkü izleyicisinin cogu erkek. Iddaali konusmak istemiyorum ama sezon finali ile vadi nin total de bu haftaya göre baya yükselecegini düsünüyorum

Sana Katılıyorum Yasin Kardeş:stung:

Fatmagül çok basarili reytingler almis.

Kurtlar Vadisi Pusu kandil etkisiyle düsüs yasamis, ama sezon finaliyle yine yüksek reytingler alacaktir..

2 KURTLAR VADİSİ PUSU TNT 20:57:58 23:15:30 01:35:15 6,14 15,45
:))) komik

Ewt komik sahte bence.. reytinglerin 15 den aşağı olmaması gerekiyor ama Tnt de ne beklersin Tnt gibi kanalda olursa olacağı bu bu reytingler bizim için az ama Tnt için Süper seneye İnşallah Tekrar 25 reytinge çıkacaz ve Hiç Düşmüyecez:D

Ama eğer Vadi ile Dalga Geçiyor isen Lafımı sertleştireceğim bunu bil:D

Son düzenleme:
Ewt komik sahte bence.. reytinglerin 15 den aşağı olmaması gerekiyor ama Tnt de ne beklersin Tnt gibi kanalda olursa olacağı bu bu reytingler bizim için az ama Tnt için Süper seneye İnşallah Tekrar 25 reytinge çıkacaz ve Hiç Düşmüyecez:D

Her ikisiylede geciyorum aslında , lafını sertlestirirsen bende sertlestiririm..
Herkes istediğini istediğine der ve buna kimse karisamaz bence

6 Reyting almış bir diziyle dalga geçmek ayıp oluyor :)))))))))))))

devamı haftaya hahahaha haftaya :)))

katılıyorum takasa önümüzdeki hafta vadi 30 a çıkar geçmezse iyi ama 30 garanti aşağısı kurtarmaz 😀d

evet bence De Vadi birak 30u 70 reytingi gececek.malumunuz Vadiden baska Turkiyede dizi yok:))))))

- - - Ekleme - - -

bu ne ya fragman asgi fragman yukari.sanki o biri diziler fragman yayinlamiyor.