24 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

pc gecim sana ole bir cvp vericemki bi daha ayrimcilik yapamicaksin !!

pc gecim sana ole bir cvp vericemki bi daha ayrimcilik yapamicaksin !!

Biz burada ayrimcilik yapmiyoruz. Ceza gerektiren mesajlara ceza veriyoruz.

Bugün diziler düsüs yasayabilirler Kandil nedeniyle.. Özellikle Fatmagül bir düsüs yasayabilir A/B grubunda.

- - - Ekleme - - -

21:00 - 22:00 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 8.98 , 2) TNT: 6.68 , 3) ATV: 2.69 , 4) SHOW: 2.69 , 5) TRT1: 2.45

kreys 3 oldu dağılmış diyosun 5 reyting kaybetse eyvallah 0.5 nedir ya 0.5 diyorum 0.5 iyice aştınız kendinizi

- - - Ekleme - - -

21:00 - 22:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 8.98 , 2) TNT: 6.68 , 3) ATV: 2.69 , 4) SHOW: 2.69 , 5) TRT1: 2.45

kurtlar vadisi fena dagilmis
6.68
:d

kreys 3 oldu dağılmış diyosun 5 reyting kaybetse eyvallah 0.5 nedir ya 0.5 diyorum 0.5 iyice aştınız kendinizi

- - - Ekleme - - -

21:00 - 22:00 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 8.98 , 2) TNT: 6.68 , 3) ATV: 2.69 , 4) SHOW: 2.69 , 5) TRT1: 2.45

6.68

Aynisi da senin için geçerli, "fena dagilmis" kelimesini kullanmiyoruz. Son uyarim. Bundan sonra gereken uyari cezalari verilecektir.

- - - Ekleme - - -

6.68
Daha yeni yazmış... :)

"(Fena) dagilmis", "mahvolmus", "berbat gitmis", "ezilmis" gibi kelimeleri kullanmak yasak. Hem dizi oyunculara saygisizlik, hem dizi ekibine. Emege saygisizlik oluyor. Bundan sonra bu tip mesajlari görmememiz dilegiyle, aksi takdirde uyarilar vermek zorunda kalacagiz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kara rehin polat bulmaya yakın süppppper bölüm devam ediyor ama reklam girdi:Dtürkiye gürcistanı 3-1 yendi röportajlar devam ediyor:Deurovision yarı final devam ediyor can bonomo ilk beşte inşallah öyle hissediyorum:/

Kvp Sezon Finalin'de 11-12 reyting alırsa varya burayı düşünemiyorum bütün sayfalarda Takas'ın yorumlarını görürüz :) Yazık olucak TNT'ye :D tahminimce 11-12 arası alıcak gibi bakalım :)

Kurtlar vadisi pusu süper bölümüyle devam ediyor bakalım kara kurtulacakmı ya Ya Blsmillah :D

- - - Ekleme - - -

Ve bitti emeği geçenlere helal olsun

- - - Ekleme - - -

vay be kafasına füze çarpıyo hala yaşıyor allah mı koruyo nabıyo acaba

Tabii ALLAH Koruyo ne sandın

- - - Ekleme - - -

Size birşey soracam şu ekleme yeni mi eklendi peşpeşe yazdığımız yazılar ---ekleme--- oluyor

Son düzenleme:
saat 10 dan sonra vadiyi izleyemedim malum kandil birazdan internetten izlicem kimse anlatmasın heycan tavan yapsın ilk defa internetten izlicem yeni bölümü :D 1 saatlik kısım süperdi reytignler beklediğim gibi yine de vadi 10-11 arası artmışsa helal olsun valla haftaya şov yapacaz şov :D

- - - Ekleme - - -

ilginç hepsi düşmüş millet erovizyonmu izliyor :))
ne eurovision u gözünü sevim kandil bugün ben bile vadiyi 10 dan sonra izleyemedim bu reytingler süper kandile rağmen

- - - Ekleme - - -

Tum dizilerde gözle görülür bı düşüş var. Ama yinede bu gune göre rakamlar çok ta kötü sayılmaz.