Prncss.. ve Bitmek Bilmeyen Hoşgeldin Kutlamaları

Ehem ehem öncelikle destere dostum senin yazdığını görmemişim yorgunluktan düşüp bayılmak üzereydim yazdım ve çıktım kbakma :)

Çakma prenses bekleseydin beni geleceğim saati biliyorsun az çok bende kızdım hadi bakalım :D

önemli değil yeterki sen niyetlen yazmaya ben her daim burdayım :)))

anaaa çakma prenseste olduk arkadaş şuraya bak :D
bu akşam gelmeni bekliyor olacağım bana çakma prenses demiş olsan bile :D

Ehem ehem öncelikle destere dostum senin yazdığını görmemişim yorgunluktan düşüp bayılmak üzereydim yazdım ve çıktım kbakma :)

Çakma prenses bekleseydin beni geleceğim saati biliyorsun az çok bende kızdım hadi bakalım :D

https://fav10.net/f531/ohohom-ciddi-konusuyorum-gelin-81546/
hahaha benzetmelerine bak yönetim bölümünü kurcalarken buldum üd yönetimde açıp sonradan taşımışım konuyu bide off akşam bakınca gül birazz :D

ceza verip mesaj silmekten foruma girdiğimden beri konulara bakmaya yeni zaman geldi dur tebrik edeceğim :D

iyi diyelim yi olalım yakında yönetim bölümüne hapis kalma korkusuna kapıldım genel olarak iyiyim yine de sen nasılsın :D

iyi diyelim yi olalım yakında yönetim bölümüne hapis kalma korkusuna kapıldım genel olarak iyiyim yine de sen nasılsın :D

sağol bende iyiyim genelde akraba ziyaretlerinde söylenen diyaloğlardır ilk başta neşeli bir şekilde herkes birbirini sorar bir an gelir küt diye laf biter :)) sonra biri halıdaki tozu temizler biri bacağını titretir diğeri saçıyla oynar ayağını değiştirir :).. ve arada bir çok sıkılan kişi lafa girişir: eeee daha daha nasılsın :))))))))) böylece iki sattlik zorunlu eziyet bitmiş olur 😀d

valla nasıl bir dönüşse sayfalardır yazılmasına rağmen dönememişim bir türlü :D
akraba ziyareti yapmam hiç sevmem de ordaki prosedürleride bilmem çok ama eee daha daha lafı kadar sohbet açan laf yoktur üstüne tanımam yani hava durumu bile sorulur devamında :D :D