25-30 Reytingi aldıgı kanal bırakıyo Vadiyi düşün artık.
la final yaptı final
25-30 Reytingi aldıgı kanal bırakıyo Vadiyi düşün artık.
vadinin aldığı reklamları hiçbir dizi almıyo aga ne azararı tnt küçülme politikası gidiyo eski sisteme dönecekler çünkü hiçbir işleri tutmuyo vadi dışında zarar ediyolar
Ya suna bak ya tamam final yaptıda diğer yapımıda Kanal D alırdı istese.Elini bile uzatmadı Kanal D.
vadinin reklam gelirlerinden kazandigi parayi hiçbir dizi kazanamiyor bu sene için yanlis
m.yüzyıl fatma gülün sucu ne ö.b.g.z reyting rakamlari hem total hem ab vadiden yüksek çıkıyor ve reklamcilar ab bakar ab bu diziler vadi bu sene çok fark attılar
bunun sebebi tnt ama bu hatceyle neticeyi değistirmez bir an once tnt kurtulmasi lazım tnt izledigm bölümler atv heycanliydi ama malesef tnt batık kanal bunu kabullenmek lazım
Kurtlar devam ederse niye gideyım yahu))) zaten yayınlansada reyting kaybından yayından kalkar
))))))
vadi o dizilere fark atar reklam gelirlerinde geçen sende fark atmıştı zaten![]()
vadi o dizilere fark atar reklam gelirlerinde geçen sende fark atmıştı zaten![]()
52 milyon dolar zarar etmis tnt vadiden hocam rakam buyuk ama saydigim diziler full kar edio
ya bir kerede sözünün arkasinda dur
Sozumun arkasondayım da ben iddiaya girmedim. kurtlar için iddiaya girmem ne gerek var tükenmiş bir dizi için ne gerek var)))))))
Allah aşkına insan hiç kar ettiği bir işi kapıyı gösterir mi ? adamlar fiyatı indir bizde kar edelim anlasalim dior ama kurtlar hala kanallari kazıklama peşinde)))))
yav kanıt gösteriyoz kanır öbgzk o reytinglerle vadiyi geçemedi var mı ötesi![]()
senaryo baskısı yüzünden pana ayrıldı atv den zaten sözleşme 1 yıllıktı
tükenmis bir Dizi TNT gibi bir Kanal da 9-10 reyting aliyorsa bana senin tükenmisten anladigin ne anlatirmisin
o.b.g.z vadiden 3 4 misli fazla kazanio bu sene vadi tnt kacmali