Kurtlar vadisi pusu sezon finaline geri sayım: soon 237 saat

kendine güveniyosan gir iddaa ya ama sende çok iyi biliyon ki vadiyi havada karada kaparlar :D

Allah aşkına hangi kanal Vadi'yi havada kapıyor.1 aydır dizi açıkta ve alan kanal yok.
Bencede final yapmaz ama havada falan kaptıkları yok.Şu an türkiyede en masraflı dizi bu ve aldıgı reyting harcadığı parayı ucu ucuna karşılıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Allah aşkına hangi kanal Vadi'yi havada kapıyor.1 aydır dizi açıkta ve alan kanal yok.
Bencede final yapmaz ama havada falan kaptıkları yok.Şu an türkiyede en masraflı dizi bu ve aldıgı reyting harcadığı parayı ucu ucuna karşılıyor.
yav arkadaş kim açıkta Allah ını seversen ne açığı ya vadiyi karalimda nasıl olursa olsun derdindesin ne açığı tnt de yayınlanmıyo mu vadi ee sezon sonu ayrılacağını açıkladı ve yeni sezon için görüşmeler sürüyo vadi reyting garantili tek dizidir her kanal havada kapar

yav arkadaş kim açıkta Allah ını seversen ne açığı ya vadiyi karalimda nasıl olursa olsun derdindesin ne açığı tnt de yayınlanmıyo mu vadi ee sezon sonu ayrılacağını açıkladı ve yeni sezon için görüşmeler sürüyo vadi reyting garantili tek dizidir her kanal havada kapar

Hani alan varmı diziyide konuşuyon.Reytin garantili dediğin dizi ayrıca masraflı ve Pana ha boyuna para istiyor.
O İstediği paraya dizinin 15 reytingi geçmesi lazım.Hani geçiyormu.Şimdi sen bunada dersin TNT'de nasıl geçsin.
Show'dada gördük Show 1 sezon sonra tekmeyi vurdu.Aynı şekilde Star Kanal D ATV hepsi en fazla 1 sezon dayanıyor.
Sebebi ise dizi bir şey kazandırmıyorki kanala istediği para aldıgı reytingi anca karşılıyor ve ayrıca ben eminimki TNT o reytingle zarar etti Vadi'den

pana film açıkladı bir çok kanalla görüşüyoruz daha neyin derdindesiniz :D ayrıca bi program 5 reyting alırsa o kanal 250.000 tl alır düşünün vadinin tnt ye kazandırdığı parayı..

Hani alan varmı diziyide konuşuyon.Reytin garantili dediğin dizi ayrıca masraflı ve Pana ha boyuna para istiyor.
O İstediği paraya dizinin 15 reytingi geçmesi lazım.Hani geçiyormu.Şimdi sen bunada dersin TNT'de nasıl geçsin.
Show'dada gördük Show 1 sezon sonra tekmeyi vurdu.Aynı şekilde Star Kanal D ATV hepsi en fazla 1 sezon dayanıyor.
Sebebi ise dizi bir şey kazandırmıyorki kanala istediği para aldıgı reytingi anca karşılıyor ve ayrıca ben eminimki TNT o reytingle zarar etti Vadi'den

lafa bak hani alan varmı daha tnt de devam ediyo görüşmeler sürüyo diyom sana :d vadi en çok ciro yapan dizi kendini kandır sen :D her kanal vadiyle köşeyi döndü

Son düzenleme:
aga kanıt gösterdim hemde geçen yılki reytinglerle fark atmışız bi de önceki reytingleri düşünsene :d :d

Kanıt dediğin şey bumu senin?
Bak şimdi diyelim hadi KVP yaptı o kadar ciroyu peki neden ATV tekmeyi vurdu.?

Ayrıca o 5 yaşında dediğiniz adam kvp1905 diyoki 5 reytin 250.000tl imiş.Harbi öle bişey varsa çoğu kanal battı. :)

Allah aşkına o zaman bana şu 5 reytingte 250.000TL olayını açıklarmısın?

Ayrıca o 5 yaşında dediğiniz adam kvp1905 diyoki 5 reytin 250.000tl imiş.Harbi öle bişey varsa çoğu kanal battı. :)
cok doğru.

al sana kanıt işte daha ne istiyon hazmedemiyosun adam4 hazmedemiyosun hani senin behzat nerde :d 1 milyon ciro bile yapamamıştır :d vadi farkı de geç

ya sen hangi ülkede yasiyorsun? Pana film atv den ayrildiktan sonra acikladi senaryo ya cok müdahale edildigi icin ayrildilar atv den hatta bir defasinda bölüm yayinlanmadan 5-6 Saat önce yeni bölümün olmadigi aciklanmisti cünkü atv senaryo da degisiklik istemiati ve canakkale deki sahneler yeniden crkilmisti

ya sen hangi ülkede yasiyorsun? Pana film atv den ayrildiktan sonra acikladi senaryo ya cok müdahale edildigi icin ayrildilar atv den hatta bir defasinda bölüm yayinlanmadan 5-6 Saat önce yeni bölümün olmadigi aciklanmisti cünkü atv senaryo da degisiklik istemiati ve canakkale deki sahneler yeniden crkilmisti
arkadaş vadinin büyüklüğünü kabul edemiyo aga başka bişey yok :D

Şimdi bitti dediklerinde Behzat'amı geçti sıra.
Behzat Ç. ne yaparsa yapsın ben sadece diziyi takip ediyorum sizin gibi yamyamca olmayan şeylerle tuttugum diziyi şampiyon ilan etmiyorum.
Görcez.Behzat Ç. Sosyal medyada en çok konuşulan dizi olunca yalan haber KVP en çok ciro yapan dizi olunca çok doğru haber diye çalışıyor sizin mantıgınız.

Forum İstatistikleri

Konular
176,271
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak