"Uçurum"un Setini Tinerciler Bastı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Gece geç saatte Aksaray'da yapılan çekimler sırasında sete gelen tinerciler, önce set ekibiyle sürtüşme yaşamış, daha sonra taraflar sopalı, yumruklu kavgaya tutuşmuş.
Set çalışanları ve oyuncular zor anlar yaşamışlar.
Bu durum da bize gösteriyor ki;
1- İstanbul'da tinerciler hâlâ ciddi bir problem olarak önümüzde durmakta...
2- 'Zor koşullarda çalışıyoruz' diyen set çalışanlarının zaman zaman can güvenliği bile tehlikede...

150220121049511229819_2.jpg

Orada kaç kişi var 4-5 tane serseriyi indirememişler mi:D Şaka maka bu sorunu halletmeleri lazım hertarafta var huzur bozmak, bıçak çekmek hertürlü bozukluk var bu balicilerle hangi nedenlerden ötürü o halde oldukları beni ilgilendirmiyor, insanlara verdikleri rahatsızlığı göz önünde bulundururum.. Buralarda kaç defa polisler karakola götürüp bıraktı en azından bir çocuk ruh sağlığı gibi yerlere yollayabilirler..

haber doğruysa vahim bir durum .. reklam olma olasılığı olabilirmi ???

Cuma tekrarları izlerdim ama Atv yaptı yapacağını 2 Yaka Bir İsmail'i koydu :😡:, 3 bölümdür izleyemiyorum diziyi nettende izlemesi sarmıyo :D

Cuma tekrarları izlerdim ama Atv yaptı yapacağını 2 Yaka Bir İsmail'i koydu :😡:, 3 bölümdür izleyemiyorum diziyi nettende izlemesi sarmıyo :D

Sali günü geç saatlerine dogru devam ettigi için bende izleyemiyordum ve Cuma'lari Eve Düsen Yildirim'in reklam aralarinda izliyordum fakat atv haftada neredeyse 4 kere Ismail'in tekrarini yayinlatti

Sali günü geç saatlerine dogru devam ettigi için bende izleyemiyordum ve Cuma'lari Eve Düsen Yildirim'in reklam aralarinda izliyordum fakat atv haftada neredeyse 4 kere Ismail'in tekrarini yayinlatti

Ya en azından Uçurum'u başka günde tekrarlarını verselerdi iyi olurdu severik izliyordum 3 bölümdede neler kaçırmışımdır neler :D

Netten sarmıyor ya zaten boş günüm yok okuldan 14.30'da geliyorum öğlen derslerin tekrarlarını yapıyorum 1-2 saat, sonra senaryomu yazıyorum oda baya vaktimi alıyo sonra dizi saatim geliyo falan :D

Isin zormus desene :) Ama çok kaliteli bir dizi bence :)