Kurtlar Vadisi'ne yasak geldi!

Master.1000

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,905
Puanı
610
Kurtlar Vadisi'ne yasak geldi!

kurtlar-vadisi.jpg

Ortadoğu ve Orta Asya'da izlenme rekoru kıran Kurtlar Vadisi Pusu Tacikistan'da yasaklandı.

Tacikistan sinema ve video devlet işletmesi olan "Tajikkino", ülkede son dönemde popüler olan Türk yapımı dizilere yasak getirdi.

Tajikkino Devlet İşletmesi Direktörü Davlat Safarov, Türk yapımı dizilerin terör, aşırılık ve şiddet içerdiğini kaydederek, seyircilerinin önemli bir kısmını oluşturan gençlerin gelişimini olumsuz etkilediğini ileri sürdü.

'SADECE TÜRK DİZİLERİNE YASAK GETİRMEDİK'

Safarov, yasağın sadece Türk dizilerine değil, terör, şiddet ve aşırıcılık içeren tüm dizi, film ve çizgi filmlere uygulandığını ifade ederek, "Biz sadece Türk dizilerini değil, belki de bu kriterlere uymayan Amerikan, Avrupa ve Rus yapımı filmleri de yasakladık" diye konuştu.

Yasaklanan dizilere alternatif olarak yerli yapımlara önem vereceklerini, bu çerçevede Tajikkino'nun, yerli dizi ve film senaryoları ve çekimi için ihale açtıklarını kaydeden Safarov, en iyi senaryoların Tajikkino tarafından satın alınarak dizi veya film yapılacağını bildirdi.

(Habertürk)

güzel bir gelişme tacikleri kutluyorum toplum sağlığına zararlı yayınları yasaklamak lazım :))

Birçok ülkeden birçok dizi yasaklanmış ama başlık niyeyse "Kurtlar Vadisi yasaklandı!" şeklinde. Gören de sadece vadi yasaklandı sanacak.

master.1000 aga başlığı niye öyle attın ki zaten bunlar bütün türk dizilerini yasaklanmışlar :D

Birçok ülkeden birçok dizi yasaklanmış ama başlık niyeyse "Kurtlar Vadisi yasaklandı!" şeklinde. Gören de sadece vadi yasaklandı sanacak.
master.1000 aga başlığı niye öyle attın ki zaten bunlar bütün türk dizilerini yasaklanmışlar :D

Baslik "Habertürk" den... Her hangi bir haber de "Kurtlar Vadisi" nin lafi gecsin, baslik atmak icin yetiyor..

takas kardes Habertürk'ü bilmiyormus gibi konusuyorsun...

Tacikistan'da Kurtlar Vadisi'ne yasak geldi - Kurtlar Vadisi, Tacikistan, Yasak, Haber - Habera.com

Son düzenleme:
Haberturk iyice yolu sapıtmış. Zaten oldum olası ısınamadım Haberturk'e.

ayy çok korktum birazdan çatıya çıkıp kafa üstü atlayıcam ki ölmem daha kolay olsun yaşamak istemiyorum artık :D çokta trın aralarından bir efsane gitti tacikistanlıların haberi yok :d