Dizilerin Ozetlerinin Kac Dakika Olmasini Isterdiniz?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,205
Puanı
1,060
Son Zamanlarda Normalden Cok Daha Fazla.Ne kadar olmasi sizin icin iyi?

dizilerin süreleri kısaltılmalı özetlerden önce. sitcomlar 20dkya inmiyor 45 dk civarına inmeli, normallerde 70-80 civarı olmalı özetlerde düşer böyle olursa

böyle iyi ama yeni bölüm biraz daha uzun olmalı 1.5 saat vadi yetmiyo bana doyum olmuyo tadına :D

20 dakika olmalı hatta hiç olmamalı internet denen bir şey var neredeyse herkesin evinde internet var internetten tekrar izlenebilir internet yok diyelim televizyonda tekrarı versinler gereksiz bu tür şeyler :)

Ozet 15 dakika, yeni bolum ise 45-60 dakika olmali. Boylece bir kanal gunde 2-3 dizi yayinlayabilir. Ama buna butun kanallar uymali. Haksiz rekabet olmamasi icin. Ama diziler 20.00'de basliyor 23.00'de bitiyor. Hele Fox dizilerini hic soylemiyorum. Lale Devri 19.45'te basliyor 23.30'da bitiyor. Ozet yaziyorlar ama resmen tekrar veriyorlar

eskiden özetler daha kısaydı diye hatırlıyorum şimdi de öyle olmalı. 1saat özet sürüyor 2 saatte dizi saçma oluyor. O süre içinde 4bölüm yabancı diziyi kendime reklam bile vererek rahat rahat izlerim :)

Özet; 10-15 dakika olmali bence. En önemli sahneleri koyarlar veya en heyecanli sahneleri, izleyiciler hatirlasin diye.

Eskisi gibi olsa keşke 5 dakika özet 40-60 dakika yeni bölüm. :)

1-1.5 saat özet verilmesi son derece saçma. Öyle yapacaklarına başka gün tekrarını versinler...

bu arada 90 dakikalık bölüm işi vadiden çıkmıştır :D

Eskiden PT2 dizileri 21.45'te baslardi. Simdi 23.15'te basliyor. Bu bizim saat ile 01.15 oluyor. O yuzden PT2 dizilerini izleyemiyorum

eve düşen yıldırım dizisi en güzeli her açtığımda tekrarı var yeni bölüme özete bakmama bile gerek yok salı günü başını çarşamba ortasını cuma geceside dizinin sonunu izleyerek 40 dk dizi izleme isteğimi gerçekleştirebiliyorum tavsiye ederim :D

Bu arada PT-2'de yayinlanan diziler özet vermiyor. Bkz; Eve Düsen Yildirim, Kanit, geçen sene yayinlanan Unutulmaz dizisi de özet vermiyordu.

Artik programlarin bile ozeti veriliyor. Survivor basliyor, yetenek sizsiniz basliyor. Daha neler? Basladigini bilmiyoruz mu?

PT2 dizileri zaten 23.15 gibi anca başlıyor 1 saat de onlar özet verse 00.15 olur saatleri. :):)

Osman Sınav, Kurtlar Vadisi zamanında Kurtlar Vadisi reytinglerde 1. olsun diye süreyi uzattı ve gerisi geldi, bütün piyasayı yaktı o hamlesiyle ve geri dönüşü çok zor gibi gözüküyor maalesef. Tek umudum Star'ın yeni hamle başlatması gelecek sezon için. İnşallah gerçekleştirirler. :)

iyi yapmış Allah razı olsun valla bana 90 dk yetmiyo daha da uzasın zaten bi vadi keyfimiz var :D

Bence hiç olmasın.Sıkı takipçisi olan izler zaten tekrarını.:D

bence de mesela bizde 2-3 ay önce perşembe günü akşama doğru elektrikler gitti halamlara gittim vadi izlemeye :d kaçırdığımı hatırlamam internetten de tekrar izleyip çözümleme yaparım :d

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy