Star TV'den Yeni Dizi: Küçük Hesaplar

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,690
Puanı
1,060
Ahu Türkpençe'nin kendisi gibi oyuncu olan kızkardeşi Gözde Türkpençe, 'Canan' dizisinin ardından ara verdiği ekrana star TV'nin 'Küçük Hesaplar' isimli sit com projesiyle dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Most Yapım'ın imza attığı dizide Mazhar Alanson ile Seray Sever karı-kocayı canlandırıyor.

Yakında tanıtımları dönecek olan dizide ayrıca 6 gencin başından geçen acı tatlı olaylar ekrana gelecek.

Bu gençlerden birini canlandıran Mimar Sinan Üniversitesi mezunu olan Gözde Türkpençe, oyunculuk dışında bale ile de ilgileniyor.

BA6_spot-kucuk-hesap.jpg

Gözde Türkpençe basarili bir oyuncu. Canan dizisinde kendisini çok basarili bulmustum, bu dizisinde de basarili olur umarim. :)

Mazhar Alanson'un yıllar önce "Çekirdek Aile" adında bir sitcomu vardı. Türkiye'de yapılmış en iyi sitcomlardan biriydi kanımca ama ömrü çok uzun olmamıştı. Yine güzel bir iş olur umarım ama Seray Sever ismi düşündürücü. Başka kişi mi kalmamış ki hemen hemen herkesin itici olarak gördüğü birine başrol vermişler? :)

6 genc dedikte aklima Kucuk Sirlar geldi. İsmi de benziyor. Ama bu dizi Sit-com. İlk bolum izlenir :)

Küçük Hesaplar diye sitcom mu olur ben de küçük hesaplar görünce karanlık polisiye bir şey düşündüm.:D İsmi daha güzel olabilirdi bence. Yayınlansın da izleyelim bakalım ilk bölümü.

ne özenti bi kanal ya sit-com larında mutfaklarına ayrı merdivenle iniliyor felan çok gerçekci bu dizide tutmaz

Mayıs ayı içerinde başlayacak dizi, jenerik müziğini dinledim. Pek beğenmedim, Most yapım son zamanlarda çok başarısız, bu dizinin de hayal kırıklığı yaşatması muhtemel...