12 Mayıs 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 3 20.0%
  • Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 6.7%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 40.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Lale Devri (Fox)

• İffet (Star)

Oy: 2 13.3%
  • Yeni Bir Hayat - Final (Star)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 2 13.3%
  • Fenerbahçe - Galatasaray Maçı ve İlgili Yayınlar

Oy: 5 33.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
En büyük derbi maçının etkisiyle Stadyum programı zirvede olmuş
Survivor ise yine müthiş gitmiş ve bu zorlu günde bile bu program çok iyi izlenmiş :)
Lale Devri ve Şefkat Tepe'de bu zorlu günde çok iyi bir dizi olduklarını yine kanıtlamışlar :)
Akasya Durağı yine orta derecede reyting almış :)
İffet çok kötü gitmeye devam ediyor. Bu sezon uzatmadan bitmeli ya da gelecek sezon daha uygun bir gün seçilmeli :)
Defalarca yayınlanan Korkunç bir film 3 filmi ise güzel oranlar alarak Kanal D'yi yine sevindirmiş :)
Beyaz Show'un gece tekrar bölümü müthiş share alarak Kanal D'yi mutlu etmiş :)

İşte böyle bakalım bu akşam 5 büyük kanal neler yapabilecek :)

beyazsoy sen mi geldin ya nerelerdeydin son gülen iyi güler demiştik demi :d Allah büyük gün gelir devran döner demiştik arenadaki maçtan sonra :D

burdayım yahuu . fatih terim korktu defans oynattı :)))))) bu sene gs sampion olmasaydı gulerdik vallahi fenerin 5 as oyuncusu şikeden dolayı gidince .. bjk nin antranu içeri tikica hala gs sampion olamamasi komik olurdu.

asıl ben gs nun haline üzülüyorum geliyorlar kadıköye ikidir berabere kalıp seviniryorlar yazık. ama gs de gelişme var eskiden fark yemeden gidince seviniyorlardi simdi berabere kalınca :))))))))

Son düzenleme:
burdayım yahuu . fatih terim korktu defans oynattı :)))))) bu sene gs sampion olmasaydı gulerdik vallahi fenerin 5 as oyuncusu şikeden dolayı gidince .. bjk nin antranu içeri tikica hala gs sampion olamamasi komik olurdu.

asıl ben gs nun haline üzülüyorum geliyorlar kadıköye ikidir berabere kalıp seviniryorlar yazık. ama gs de gelişme var eskiden fark yemeden gidince seviniyorlardi simdi berabere kalınca :))))))))

valla biz şampiyonluğumuza seviniyoruz seriyi geliştirmeye devam bu arada

lale devrini izledim izlemez olaydım saflıkta sınır tanımayan çınar insan kılığına girmiş şeytan yeşimle evleniyor gerçekten dün akşam ki bölüm çok sinirlerimi bozdu necibide yeşimide öldürmek istiyorum

yav tamam acınız büyük anlıyorum :d :d :d kadıköyde kupayı aldık varmı ötesi bittiğiniz andır bu an :d :d :d

olsun reis en azından galibiyet alaydınız, kaç yıldır kadıköyde yenemiyonuz :D hem yatarak maç oynadınız ya yok böle bişey :A
aga yapma gözünü sevim siz 3 maç ceza sahasından çıkamadınız hele arenada ki maçta resmen dağıttık sizi biz bu maç defansif oynadık doğal olarak ama siz yine de pozisyon bulamadınız pek biz oynadık mı dağıtıyoruz fark bu işte :d

hacı ballıydınız ya o Semih'in kafa topunu Muslera bala çıkardı, genelde biz oynadık.

hacı ballıydınız ya o Semih'in kafa topunu Muslera bala çıkardı, genelde biz oynadık.

oyunun hakimi sizdiniz zahmet olcak ama bu maçta bari top oynayın :d ona rağmen şut sayımız eşit o pozisyon dışında net pozisyonunuz yok sizin balın yanında bizimkisi hiçbişey aga

lale devrini izledim düşmesi iyi olmuş çok basit yazıyorlar senaryoyu ensest ilişki var dizide ve bunu destekleyenlerde var daha ne diyeyim

Son düzenleme:
oyunun hakimi sizdiniz zahmet olcak ama bu maçta bari top oynayın :d ona rağmen şut sayımız eşit o pozisyon dışında net pozisyonunuz yok sizin balın yanında bizimkisi hiçbişey aga

Neyse hacı artık tek tesellimiz Türkiye Kupası, onuda alamazsak artık düşünemiyorum :D

yav tamam acınız büyük anlıyorum :d :d :d kadıköyde kupayı aldık varmı ötesi bittiğiniz andır bu an :d :d :d
o kupadan bizde çok var. bitane size vermişsiz ne olacak :))))) yalnız fatih terim diyordu ya biz hangi durumda olursak olalım biz hucum futbolu yaparız. bizim felsefemizde beraberliğe yatmak yoktur diye. fatih terimde sıkışınca demek felsefe anlayış kalmıyormuyormuş. fatih terimin ilk defa korktugunu gördüm. o fatih terim ki dünya devlerine karşı hucum futbolu oynatmış biri. yazık fener korkusu insanı ne hale getiriyor :)))))))))))))))))))

o kupadan bizde çok var. bitane size vermişsiz ne olacak :))))) yalnız fatih terim diyordu ya biz hangi durumda olursak olalım biz hucum futbolu yaparız. bizim felsefemizde beraberliğe yatmak yoktur diye. fatih terimde sıkışınca demek felsefe anlayış kalmıyormuyormuş. fatih terimin ilk defa korktugunu gördüm. o fatih terim ki dünya devlerine karşı hucum futbolu oynatmış biri. yazık fener korkusu insanı ne hale getiriyor :)))))))))))))))))))

deplasmanda 50 bin seyircinin karşısında beraberlik yetiyor, niye riske atıp hucüm yapalım ki sizde pek bişey yapamadınız :))

deplasmanda 50 bin seyircinin karşısında beraberlik yetiyor, niye riske atıp hucüm yapalım ki sizde pek bişey yapamadınız :))
fatih terimin felsefesi var. galata fener maçında galatasaray bir biri yakalayınca neden defans yapmadı diye elşetirilince fatih terim bizim felsefemizde defans yok demişti :))))))) 3 maçta demek fatih terimin bütün felsefesini değiştirmiş fener. olay bunun dışında fatih terimi ilk kez böyle defans oynarken gördük. demek bu günleride görecektik :)))))))))))