Kurtlar Vadisi Pusu 158. Bölüm Yorumları

158. Bölüm Nasıldı ?

• İyiydi

Oy: 0 0.0%
  • Daha İyi Olabilirdi

• Kötüydü

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,717
Puanı
1,060
Bu akşam yayınlanacak olan dizinin 158. bölüm yorumları bu başlık altından yapılabilir.

20.00'da TNT'de!

bu bölümün özeti : nerde o eski vadi hey gidi hey onur tan dizinin içine etmiş polat la kara helikoptere tırmanıyor özel eğitimli timler hiç birşey yapmıyor olacak işmi be o eski kurtlar vadisini özledim tamam vadi hayranıyım falan ama doğruyu söylemek gerekirse bu bölümde hi. Birşey yoktu ne siyasi konuşmalar ne aksiyon.. Bi o kızın geliş sahnesi güzeldi araba yarışı gibi.. Inşallah haftaya daha güzel olur :(

bu bölümün özeti : nerde o eski vadi hey gidi hey onur tan dizinin içine etmiş polat la kara helikoptere tırmanıyor özel eğitimli timler hiç birşey yapmıyor olacak işmi be o eski kurtlar vadisini özledim tamam vadi hayranıyım falan ama doğruyu söylemek gerekirse bu bölümde hi. Birşey yoktu ne siyasi konuşmalar ne aksiyon.. Bi o kızın geliş sahnesi güzeldi araba yarışı gibi.. Inşallah haftaya daha güzel olur :(

son 30-40 dk hariç malesef katılıyorum kardeş

harika bir bölümdü iki saatin nasil gectigini bile anlamadim. Keske böyle güzel bölümler atv de de olsaydi bu kadar izleyici kaybetmezdi

bölüm değerlendirmesi: Aksiyon yoktu ve ilk defa sıkıldım belkide izlerken siyasi konular çok azdı :( ama güzeldi nerde o eski vadi :(

Arkadaşlar Açıkca Söylüyorum :D

1. Bu Bölümde Fazla Aksiyon Yoktu
2. ve En önemlisi REKLAMLAR konusu tnt iyice sıç..ı bu işin yüzene
3. Dizi Geç başlıyor tnt çok şey kaybediyor aslında

Fark ettiyseniz bu bölümde dizi 10 dk sürüyo 8 9 dk reklama giriyor. sıktı artık :D