Sizce En Çok Ceza Alan Üye Hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iftiraya bak :)) ben tek kelime kötü laf kullanmam istersen aldığım cezları kontrol et genelde fatmagül 80 reyting alır diyordum ceza yiyordum :)) kışkırtıcı mesajmış bu sonra farkına varınca artık 60 reyting alır diyorum :))

gayette küfürlü mesajların vardı ben hatırlıyorum bebişim. :d

yaptığını kabul bile edemiyorsan sen o cezaları daha çok alırsın kolsy gelsin sana:D

Ben yaptıklarımı kabul ederim sen hiç merak etme de o imzada dava ile ilgili hiçbir durum yoktu başka bir gönderme vardı herşeyi davaya aziz yıldırıma bağlamanda bir tuhaf yani
Ayrıca Fenerbahçe için aldığım cezalarda bana hiç koymaz gerekirse daha çok alırım ama kimseye ezdirmem takımımı

Ben yaptıklarımı kabul ederim sen hiç merak etme de o imzada dava ile ilgili hiçbir durum yoktu başka bir gönderme vardı herşeyi davaya aziz yıldırıma bağlamanda bir tuhaf yani
Ayrıca Fenerbahçe için aldığım cezalarda bana hiç koymaz gerekirse daha çok alırım ama kimseye ezdirmem takımımı

bizde ezdirmeyiz takımımızı

ezilmez zaten konusu bile açılmıyor forumda hemen kitleniyor

dream i destekliyorum sonuna kadar haklı emre sen sus bakim :)))

AlemTo ve Frank Woods arasında büyük bir çekişme vardır. Kazanan AlemTo sanırım ama çok fark olmasa gerek. :D

haluk792 de çok istikrarlı. Birkaç hafta ban yemeden duramayanlardan.

takas'ın ceza puanı 6-7 puandan aşağı inmez hiç ama 8-9 olunca birden duraklama dönemine giriyor. :D

kızım yandaki şeye tıklamamam gerekiyomuş diğer yerde alışmışım direk banalamaya olmuyo böyle cezalarla :d