Hayatınızda Hiç Alkol İçtiniz Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Evet içtim

Oy: 17 45.9%
  • Hayır hiç içmedim

Oy: 20 54.1%

• Kullanılan toplam oy
    37
bu ülke de herzaman ateistide vardı başka dine inananlarıda bunları söyleyince öbür tarafla ne ilgisi oluyo

Yok ya ne içecem.

Allaha Şükür Sigara içmiyorum,Uyuşturucu zaten yok,İçki hayatta ağzıma sürmem kokusu bile mide bulantısı yapıyor içsem kusarım herhalde hem dinen de günah

takas kandırma kendini bu ülkede bir müslümanlar yaşamıyo yada sen nerde yaşıyosan arada çıkar kafanı bak etrafına

Türkiye'nin %90'ı müslümandır. Ama böyle giderse %60'a düşecek bu oran maalesef

Allahım sen sabır ver haklısın takas herkes müslüman hatta hiçbirimiz camiden dışarı adımımızı atmıyoruz!

yok kardeş yok ülke çok değişti çokk böyle olmaz olmaz bu işin öbür tarafı da var

Sen napacan öbür tarafı... Bırakta onu onlar düşünsün...Ayrıca istediği istediğine inanır İslamın gerektirdiği bi şeydir çünkü Peygamberimiz demiştir "Dinde Zorlama YOKTUR"

İçmedim inşallah da içmek zorunda kalmam kalan ömrümde.

İctim. 1 kere haric hic bir zaman sarhos olacak kadar icmedim. O 1 kerede cok kötü bir günün ardindan efkarlanmistim.

Cogu seyin tadina bakmisimdir ama oha bu süper dedigim bir alkol türü yok. İcersem de hafif birsey icmem direk sert birsey icerim. Ama kirk yilda bir ictigim icin o kadar da olsun :)