FF Sorgu Odası - Hafta 12- Sorgudaki İsim: Kaan955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bugünde en sevmediğim ders dil anlatım vardı iyi oldu gitmemem :D ilk sınav çok kötü(45) onu düzeltmem lazım :(

Bende 36'yı çaktım ilk sınavdan:D Ama sözlümün bir tanesi 100:D Yani toplamda 1 sözlü ve bir yazılı notu toplamı 44 olmalı ki geçiyim:D

Sözlülerden bana nah 100 gelir hacı :D 85 alsam yeter serin :D

Ciddiye aldım ve 3 kitabı okuyup verdim 1 ayda:D Allahtan erken bitirdim okulda kuyruk oluyor:D Benim Dil A. her sene sıkıntı geçen senede kılı kılına geçmiştim:( Son yazı klasik ve riskli bir 30 alsam yeter:D

Ciddiye aldım ve 3 kitabı okuyup verdim 1 ayda:D Allahtan erken bitirdim okulda kuyruk oluyor:D Benim Dil A. her sene sıkıntı geçen senede kılı kılına geçmiştim:( Son yazı klasik ve riskli bir 30 alsam yeter:D

Benim 70 ve üstü düşmesi lazım hacı sonuna kadar takdir hedefim var :D

Benim 70 ve üstü düşmesi lazım hacı sonuna kadar takdir hedefim var :D

Oha:D Bizim okulda max 1-2 kişi taktir alıyor diye biliyorum:D Öyle bir okuluz:D

Aynen hacı :D

Haxball'da unutamadığın bir anın var mı ? (O olay hariç :A)

Bir süre önce sende vardın gözetmenlikte:D Cenation'u 4-1 yeniyordum, bu tarihte bir ilk:D Ben tabi havanlanmışım, Cenationda başladı gol yağmuruna 5-4 yenilmiştim:A

Oha:D Bizim okulda max 1-2 kişi taktir alıyor diye biliyorum:D Öyle bir okuluz:D

Bir süre önce sende vardın gözetmenlikte:D Cenation'u 4-1 yeniyordum, bu tarihte bir ilk:D Ben tabi havanlanmışım, Cenationda başladı gol yağmuruna 5-4 yenilmiştim:A

Rehavete kapılmayacaksın hacı :D

Yanılmıyorsam OzaN admin söylemişti Haxball Turnuvası yapalım diye. O zaman Haxball oyununu biliyor muydun ?

Rehavete kapılmayacaksın hacı :D

Yanılmıyorsam OzaN admin söylemişti Haxball Turnuvası yapalım diye. O zaman Haxball oyununu biliyor muydun ?

Yanılmıyorsun çünkü ben sana söylemiştim:A Forumda konusunu görmüştüm ama ne olduğuna dair bir bilgim yoktu daha önceden forumca oynanmış olabilir, ama organize olarak iyi yönettiğimi düşünüyorum:D 10 haftadaki maçta bir patlama olur heralde:)

Yanılmıyorsun çünkü ben sana söylemiştim:A Forumda konusunu görmüştüm ama ne olduğuna dair bir bilgim yoktu daha önceden forumca oynanmış olabilir, ama organize olarak iyi yönettiğimi düşünüyorum:D 10 haftadaki maçta bir patlama olur heralde:)

2. Haxball Turnuva'sı ne zaman hacı ? :D

Forumdan ayrılman biraz çabuk olmuyor mu :( Bazen geceleri gelmez misin foruma :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...