- Reaksiyon puanı
- 51,236
- Puanı
- 1,059
8 puan kadın karakter yoktu 1 tane olsan 10 puandı
aga daha ilk bölüm hele bi durun yarısından fazlası rol alamadı ilerleyen zamanlarda hepsi rol alacak
8 puan kadın karakter yoktu 1 tane olsan 10 puandı
Ne demek okumadan yorum yaptin? Benim verdigim puanimi sorgulayamassin ki? 7 iyi bir puan. Düzen daha iyi olabilir.
Tamam, bundan sonra yorum atmadan puanimi verecegim.
aga onu fragman konusuna yazTakas bu arada izlenme 1.232.000 ye çıktı
sakin ol fks14 şaka amaçlı dedim puanına itiraz etmiyom ki dedin ya bu tarz dizilerden hoşlanmam komedi daha çok var
Sakinim, estagfurullah. Ben kritizyenim, kolay kolay bir dizinin bölümünü begenmem. Mesela gerçek hayatta da izledigim dizileri elestiriyorum. Hiç bir dizi profesyonel, mükemmel degildir bence..
Sakinim, estagfurullah. Ben kritizyenim, kolay kolay bir dizinin bölümünü begenmem. Mesela gerçek hayatta da izledigim dizileri elestiriyorum. Hiç bir dizi profesyonel, mükemmel degildir bence..
Kritizyen?Biz cahiliz Fks14 lütfen daha basit kelimeler kullan.:😎:
Kritizyen?Biz cahiliz Fks14 lütfen daha basit kelimeler kullan.:😎:
harbi o ne ya
Anlamadin mi gerçekten ne demek istedigimi? Bu da Türkçemi gelistirdigimin simgesidir.
Inanmiyorum.
Kritizyen= Her detayi inceleyen, her küçük noktaya dikkat eden birisine söylenen cümledir.
eleştirmen gibi bir şey olsa gerek kritizyen
beklentilerimin çok çok üstünde bir başlangıç biraz beklettin bizi ama güzel olmuş devamını bekliyorum.. çakır ölene kadar devam edeceğim okumaya)
Aga aslan amca cıkcak mı ilerde
aga tabiki çıkacak yav valla ne yapçağımı şaşırdım çok karakter var hata ettim