FF Sorgu Odası - Hafta 12- Sorgudaki İsim: Kaan955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünkü anımızı anlatmak ister misin ? :D

O zaman dersanenin sınavları kazık :D

Hacı fen çözemiyorum gibi kazık sayılır veya ben çalışmıyorum:D

Gelen tüm puanlar Mattan sayılır.. dershanenin sitili böyleyse bişi diyemem son sınavda bu şekilde 50 kişiden 8. oldum:D

EK dedinde aklıma kinetik enerjinin kısaltı mışıydı o :D fizik 9.sınıf :D

ek demezler ke derler:D

enerji kinetikmi diyoruz:D EK'nın anlamına sadık kalalım:D

Hacı fen çözemiyorum gibi kazık sayılır veya ben çalışmıyorum:D

Gelen tüm puanlar Mattan sayılır.. dershanenin sitili böyleyse bişi diyemem son sınavda bu şekilde 50 kişiden 8. oldum:D

ek demezler ke derler:D

enerji kinetikmi diyoruz:D EK'nın anlamına sadık kalalım:D

Olm bilimsel kısaltışı o :D

Yemekten geldim, bir baktım Orcun siz bunları okurken ben yemekte olucağım yazmış bende geldim haxball konusuna ilerlettim felan o pozisyonu bana yarattı bende yapmak amaçlı olarak cümleyi ilerlettim cümleyi sinirlendiği an resim koydum hala yok ben girmiyorum kim yaptıysa yemin etmeye başladı:D Bende niye bu kadar çoştu felan anlamadım en son haxball oyununda konuştuk biraz cenaya anlattım durumu böyle böyle diye oda sağolsun halletti:D Sonra 2 dk sonra profiline gir tüm kanıtları koyucam dedim ve koydum TIK!
Sonra sordu felan nasıl yaptın site ismini yanlış anlamış bende duydum ve gözümden yaş gelecek halde gülüyorum şuan dahi abartısız 15 dakikadır bu durumdayım:D Allah iyiliğini versin Orcun diyorum:D

Ben uyarmıyorum sadece söylüyorum.Uyarmak haddim değil onuda biliyoruz zaten.

Neden hep toshiba?Asus al işte.:D

2008'de aldım ve yok böyle bir bilgisayar ozamanlar 2000 civarında almıştım şuan sadece 1gb ram eklettim halen son oyunları oynuyorum, bazıları hariç:) Sonra teknik servis yakın ve kalite:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...