WesTxCoasT
Favori Üye
yav aga tuncay a noldu kayboldu birden bire bari çıkacaktı öldürünşu an hayat devam ediyor da oynuyo
Kayıp aga bende bilmiyom cıkardılar öyle
yav aga tuncay a noldu kayboldu birden bire bari çıkacaktı öldürünşu an hayat devam ediyor da oynuyo
bilmiyom aga çözemedim
TAKAS bile Çözemediyse artık yapacak birşey yok bekliyecez![]()
İlk defa oluyo canan falan yurtdısına gitmisti vikipedide yazmiyo cıkmıs kendi heraldeşu ölmeden çıkanlara bi çözüm bulsunlar ya ölsün ya da yurt dışına falan yollansın![]()
vallaha öldüğünü zannetmiştim![]()
İlk defa oluyo canan falan yurtdısına gitmisti vikipedide yazmiyo cıkmıs kendi heralde
Bölüm müthiş... Aksiyon tavan yapacak, çatışma sahneleri filan süper... Hikmet gidici gözüküyor...
aynen safiye falan yurtdışında demekki tuncay la işleri bitmemiş
Olabilir ama cokta önemli rolü yoktu ama iyidi![]()
eskiden süperdi abidinleşimdi olsada olur olmasa da ama bence olsun severim tuncay ı
![]()
Abidin harbi hüsnülede iyi uyum saglamislardı![]()
İlk defa oluyo canan falan yurtdısına gitmisti vikipedide yazmiyo cıkmıs kendi heralde
aynen ya abidin süperdi kanal 7 de eski bölümleri izliyorum abidin e gülmekten ölüyom ya![]()
Bulut'da da olmuştu... 10 bölüm filan gözükmedi... Sonra bi bölüm geldi, öldü ve diziden ayrıldı... Tuncay'da da aynı şekilde olacaktır, geldiği ilk bölüm ölür büyük ihtimal...
Olabilir bulut kızım nerede başrol teklifi ondan ayrıldı galiba tuncay nolur görürüz ilerde..
Tuncay'da Hayat Devam Ediyor'da oynuyor işte başrol değil ama idare eder yani... Hüseyin Avni Danyal genelde bir dizide uzun süre kalmaz vadi de kendi rekorunu kırdı 99 bölüm![]()