Muhteşem Yüzyıldan Ayrılma Vakti Geldi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Star Tv`nin her Çarşamba Türkiyeyi ekrana kilitleyen dizisi Muhteşem Yüzyılın Valide Sultanı Nebahat Çehre Muhteşem Yüzyıldan ayrılma vaktinin geldiğini açıkladı. Her kes tarafından tahmin edilen Valide Sultanın sezon finalinde öleceği. Ama öyle olmayacak. Valide Sultan 3 bölüm sonra ölecek. Yani sezon finaline 1 ve ya 2 bölüm kalmış vefat edecek Valide Sultan!

nebahcehre-sultan_big.jpg

Nebahat Çehre'yi gelecek sezon "Cevdet Bey ve Ogullari" dizisinde görmek dilegiyle :)

M.yüzyıl reytinglerini artırarak yoluna devam edicektir... fark ata ata 2 ye katliodu kuzeyi artık 3e katlar hürrem olmasi bile valideyi ezer :)

Katilmiyorum. Bence Nebahat Çehre her yönden Muhtesem Yüzyil için çok önemli bir oyuncuydu..

sezon finalinde ölmesi daha iyi olabilirdi nebahat çehre önemli birisi fakat 3. sezonda şehzadeler büyük önem taşıyacak iyi seçilmeliler

M.yüzyıl reytinglerini artırarak yoluna devam edicektir... fark ata ata 2 ye katliodu kuzeyi artık 3e katlar hürrem olmasi bile valideyi ezer :)

Yine fark atar ama artış olması zor. Öldüğü ilk 1-2 bölüm artar insanlar merak edecekleri için fakat uzun vadede düşüş olur. Nebahat Çehre reytingi olan önemli bir oyuncu.

Muhteşem Yüzyıl, yokluğunda güç kaybedecek...

muhtemelen ozan diziyi son zamanlarda izlemiyor. burda kryes haklı. valide sultanin rolü azaltıldı eskisi kadar hurremle savaşmıyor. pasıflestırıldı .. onun için hiç etkisi olmayacak

muhtemelen ozan diziyi son zamanlarda izlemiyor. burda kryes haklı. valide sultanin rolü azaltıldı eskisi kadar hurremle savaşmıyor. pasıflestırıldı .. onun için hiç etkisi olmayacak

Ben özetini izliyorum genelde yemek vaktine denk geldiği için ve sık sık görüyorum yine. Pasif olsa bile önemli isim, varlığı önemli. :)

Ben özetini izliyorum genelde yemek vaktine denk geldiği için ve sık sık görüyorum yine. Pasif olsa bile önemli isim, varlığı önemli. :)

yook eski onemi dizide kalmadi. ozelikle mustafadan sonra hurremle pek ugrasmaz oldu.. gorunsede cok aktif degil sadece valide sultanin haremi yonetme isleriyle ugrasiyor

valide sultanın rolünün az veya çok olması önemli değil dizide büyük bir renkti olmaması diziyi etkileyecektir ..