FavoriForumum 2.Super Star Balls Turnuvası! | Kazanan: primavera

cildiyedeyim eve gelince kuraları hallederim.. Beyler defalarca konuyu yukarı taşıyorum nasıl görmediniz:D

Kaan kural ihlali yaptığını düşünüyorum, nedense pek uymuyorsun kendi kurallarına. :D

Sinirlenmedim, sinirlenince sona başka smiley koyuyorum. :D

Kural ihlali yok:D Saat 14.00'da kuraları çekiceğim dedim ben sadece:D

13:55'de güncellenmiş ilk mesaj ve güncellendikten sonra kura resmi eklenmiş. :) Yani 14.00'den önce kuralar çekilmiş. :D

Ya benim derdim yok seninle de, oraya bir şey yazdıysan ona uymalısın diye düşünüyorum. :) Belki durup dururken biri gelecekti konuya ve yazılmak isteyecekti, onun için baştan kura çekmek zorunda klaman hoş değil. :)

Sinirlenmedim, sinirlenince sona başka smiley koyuyorum. :D

13:55'de güncellenmiş ilk mesaj ve güncellendikten sonra kura resmi eklenmiş. :) Yani 14.00'den önce kuralar çekilmiş. :D

Ya benim derdim yok seninle de, oraya bir şey yazdıysan ona uymalısın diye düşünüyorum. :) Belki durup dururken biri gelecekti konuya ve yazılmak isteyecekti, onun için baştan kura çekmek zorunda klaman hoş değil. :)

Sen sürekli benim yanlışlarımı aramak zorundamısın:(

Konunun başından beri izliyorsun herhangi bir editleme yapmadım,

1)Katılım süresi 3 Mayıs Cuma Günü Saat 14.00'da biticektir.[Bu değişkenlik gösterebilir.]

Sondaki cümle senin için neyi ifade ediyor?:D Veya belki benim saatim 5 dk ileri olamazmı?:D

yükle.jpg
karşılaşmayı ben kazandım :)

Ekli dosyalar

• yükle.jpg
    yükle.jpg
    20 KB · Hit: 659