Nisan 2012 Ayının En Favori Üyesi ? | Büyük Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Cenation

Oy: 4 9.5%
  • destere

Oy: 13 31.0%
  • kaan955

Oy: 1 2.4%
  • Orcun_22

Oy: 2 4.8%
  • Polyanna ~

Oy: 11 26.2%
  • takas

Oy: 11 26.2%

• Kullanılan toplam oy
    42
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@WesTxCoasT Tamadir.

@Frank Woods detayi=detayli

bjk alırsa destereye oy vercem demiştim polycik kızma oyum mecbur destereye :D

destere.. Vadıcıler toplanıp performans dusuklugu yasayan takasa atmıslar.. Bu dıger adayların olmasını buyuk oranda etkılıyor.. Bı favorı uye olan 6 ay olmasın bence

Zor bir karar olacak, oyumu sonra kullanıcam :)

@Cenation Olur panpa öyle şeyler :D

oyum orçun_22 ye o kadar link verdi bana iyilikler unutulmaz bizde :D

Cenation: Forum içinde aktifligiyle ve oyunlara olan ilgisiyle büyük dikkat çeken üyemizdir. Sevilen ve sevdiren bir üye. Gayet iyi konular açiyor, herkese saygili davranmaya çalisiyor.

destere: Mütevazi, espiritüel, kibar ve komik bir üye. Yaptigim her seyi destekleyen, beni hiç bir defa kirmayan ve beni gerçekten bir arkadas olarak sevdigini hissettiren bir üyemiz. Kendisini çok basarili buluyorum bir Favori Üye olarak.

kaan955: Son derecede nazik, kibar ve sabirli bir üyemiz. Emege saygisizlik yapmayan, Türkçeyi çok iyi kullanan ve oyunlara büyük ilgi gösteren bir Favori Üye. Turnava organizasyonlarda son derecede basarili ve iyi bir üye.

Orcun_22: Saygili, sevgili, cömert bir üye. Projelerimi destekleyen ve bana bugüne kadar hiç saygisizlik yapmayan bir üye. Kate Upton hayranidir kendisi.

Polyanna ~: Iyi yürekli, eglenceli, bonkör ve sevgili bir üye. Bazen çok kiskanctir ve bazen amacina ulasmasi için yapmadigi sey yoktur. :D Kendisi bu ay çok basariliydi ve çok aktifti bu ankette yer alan herkes gibi.

takas: Kendisi beni sevmesede, ona hiç bir zaman nefretlik duymadim. Kurtlar Vadisi Pusu ' Fatmagül'ün Suçu Ne tartismalarimiz hiç olmadi desem yeridir, bazen fikirlerimiz uyusmuyor bu da çok normal bence. Kendisine ankette basarilar diliyorum.

DEĞERLENDİRME - PUANLAR:

5 üzerinden puan verildi her kategoride!

Nisan Ayı Aktiflik:
Cenation: 4
destere: 5
kaan955: 4
Orcun_22: 4
Polyanna ~: 5
takas: 5

Nisan Ayı Mesaj Yazma:
Cenation: 5

Nisan Ayı Konu Açma:
destere: 3
kaan955: 3
takas: 4

Nisan Ayı TOTAL Değerlendirme (Üyeler Saygı/Sevgi):
destere: 4
kaan955: 5
Orcun_22: 5
Polyanna ~: 4
takas: 3

Nisan Ayı A/B Değerlendirme (Moderatörlere Saygı/Sevgi):
Nisan Ayı SBT Değerlendirme (Süper Moderatörlere Saygı/Sevgi):
takas: 3

Nisan Ayı TNS Değerlendirme (OzaN'a Saygı/Sevgi):

Nisan Ayı TİAK Değerlendirme (Mesaj Teşekkür)
Polyanna ~: 4

Sıra
Üye Adı
Oy Sayısı
Oy Oranı
1.
Polyanna ~
38
17,76%
2.
destere
37
17,29%
3.
Orcun_22
36
16,82%
4.
kaan955
35
16,36%
5.
Cenation
35
16,36%
6.
takas
33
15,42%

fks14 5 dakkadır gülüyom bu ne :d oylama falan olmamış ben gayet sagılıyım ve herkesi severim niye düşürüyon puanımı :D napmışsın etmişsin beni sona koymuşsun gerek yoktu beni koymana çabalamışsın puan kırmak için :d

fks14 5 dakkadır gülüyom bu ne :d oylama falan olmamış ben gayet sagılıyım ve herkesi severim niye düşürüyon puanımı :D napmışsın etmişsin beni sona koymuşsun gerek yoktu beni koymana çabalamışsın puan kırmak için :d

Bu benim degerlendirmem takas. Sana karsi özel bir durum degil. Aktiflik/mesaj yazmada zaten çok iyisin. Fakat biraz daha saygili olabilirsin, özellikle reyting konularinda ve admine karsi. Bir yönetici veya admin ceza verirse buna her seferinde itiraz etmemelisin. Keyfimize ceza vermiyoruz sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...