pana film vadi nin fragmanlarını youtube dan kaldırıyor anlatamıyorum galibabölümün geçmesi çok çok daha büyük başarı )
takas sen kvpnin YOUTUBEda 1milyonu geçen fragman veya bölümünü göster bakalım.. aaa pana kaldırıyodu demi youtubedan..
pana film vadi nin fragmanlarını youtube dan kaldırıyor anlatamıyorum galibabölümün geçmesi çok çok daha büyük başarı )
takas sen kvpnin YOUTUBEda 1milyonu geçen fragman veya bölümünü göster bakalım.. aaa pana kaldırıyodu demi youtubedan..
şikeyi babam yaptı doğru
AY YAPIM
Süren dizileri
* Fatmagül'ün Suçu Ne?
* Kuzey Güney
* Al Yazmalım
Eski dizileri
* Yaprak Dökümü
* Aşk-ı Memnu
* Ezel
pana film vadi nin fragmanlarını youtube dan kaldırıyor anlatamıyorum galiba
kardeşim perşembe akşamı çık sokağa bak bakalım kaç kişi vadi kaç kişi fatmagül izliyor ben şu ana kadar fatmagül izleyen bi insan göremedim nerde bunlar yer altında mı yaşıyolar nerdeler
kardeşim perşembe akşamı çık sokağa bak bakalım kaç kişi vadi kaç kişi fatmagül izliyor ben şu ana kadar fatmagül izleyen bi insan göremedim nerde bunlar yer altında mı yaşıyolar nerdeler
ee o zaman konuşmucaksın.. babamda geçer kendi sitesinde 9 milyonu.. 2 site aç bi kişi izleyince 100er 100er artsın al sana 9 milyon..
sokağa çıkarsan göremezsin tabiki takas.. evlerin içine girmen lazım.. izmire gel sen hele
sizin mahallede hiç kadın yaşamıyo mu mutlaka izleyen vardır
bizim binada 5 aile var hepsi kadın erkek vadi izliyolar yıllardır mahallede akrabalarım arkadaşlarım %90 ı vadi izliyo fatmagül izleyen birine rastlayamadım nerde bunlar yer altındalar mı
sorun beren saatin tek başına vadi efsanesini geçmesi
açsın baban babana selam söyle.gazetelerde internet sitelerinde vadi rekor kırdı diye haberler çıkıyo onlarda mı yalan yediremiyosunuz ama zamanla onu da öğreneceksiniz
nerden bilecez geçtiğini aşkı memnu döneminde ne yaptılar ettiler cinsellikle ilgili herşeyi yaptılar ama olmadı sonra kendi kanalları stara aldılar 3-4 hafta oynatmadılar geç başlattılar bi aynatıp bi ara verdiler falan filan derken aşkı memnu zar zor sonalara doğru geçebildi [/B][/SIZE][/COLOR]fatmagül ün ise geçtiği falan yok[/FONT]
gazete değil yazete
reytingler ortada eğer bunlar yalansa vadinin 30 reyting aldığıını da kanıtlayamazsın vadi de belli siyasi ögeleri kullanarak izleniyo bu da vahim tarafsız bakarsannerden bilecez geçtiğini aşkı memnu döneminde ne yaptılar ettiler cinsellikle ilgili herşeyi yaptılar ama olmadı sonra kendi kanalları stara aldılar 3-4 hafta oynatmadılar geç başlattılar bi aynatıp bi ara verdiler falan filan derken aşkı memnu zar zor sonalara doğru geçebildi fatmagül ün ise geçtiği falan yok
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:59:50[/TD]
[TD]23:14:31[/TD]
[TD]01:33:30[/TD]
[TD]11,80[/TD]
[TD]29,64[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:57:23[/TD]
[TD]23:17:21[/TD]
[TD]01:38:31[/TD]
[TD]9,07[/TD]
[TD]22,84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
reytingler ortada eğer bunlar yalansa vadinin 30 reyting aldığıını da kanıtlayamazsın vadi de belli siyasi ögeleri kullanarak izleniyo bu da vahim tarafsız bakarsan
Takas sana son kes soyluyorum bolum izlnemesi cok daha onemli basari hemde 1 milyom gectikten sonra.Ayrica Muhtesem Yuzyil'inda 1-2 bolumleri 1,7 milyonu gecti artik izlemiyo demezsin
asıl konuı o değil vadi siyvadi her türlü izlenir rahat ol sen