26 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 11.8%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.9%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 5 29.4%
  • Suskunlar (Show)

• Karabükspor - Fenerbahçe Maçı (ATV)

Oy: 7 41.2%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Kalbim 4 Mevsim - Final (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Valencia - A.Madrid Maçı (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
bölümün geçmesi çok çok daha büyük başarı :))

takas sen kvpnin YOUTUBEda 1milyonu geçen fragman veya bölümünü göster bakalım.. aaa pana kaldırıyodu demi youtubedan..
pana film vadi nin fragmanlarını youtube dan kaldırıyor anlatamıyorum galiba

kardeşim perşembe akşamı çık sokağa bak bakalım kaç kişi vadi kaç kişi fatmagül izliyor ben şu ana kadar fatmagül izleyen bi insan göremedim nerde bunlar yer altında mı yaşıyolar nerdeler :d

kardeşim perşembe akşamı çık sokağa bak bakalım kaç kişi vadi kaç kişi fatmagül izliyor ben şu ana kadar fatmagül izleyen bi insan göremedim nerde bunlar yer altında mı yaşıyolar nerdeler :d

sokağa çıkarsan göremezsin tabiki takas.. evlerin içine girmen lazım.. izmire gel sen hele

sizin mahallede hiç kadın yaşamıyo mu :F mutlaka izleyen vardır

ee o zaman konuşmucaksın.. babamda geçer kendi sitesinde 9 milyonu.. 2 site aç bi kişi izleyince 100er 100er artsın al sana 9 milyon..

açsın baban babana selam söyle.gazetelerde internet sitelerinde vadi rekor kırdı diye haberler çıkıyo onlarda mı yalan yediremiyosunuz ama zamanla onu da öğreneceksiniz

sorun beren saatin tek başına vadi efsanesini geçmesi :F

nerden bilecez geçtiğini aşkı memnu döneminde ne yaptılar ettiler cinsellikle ilgili herşeyi yaptılar ama olmadı sonra kendi kanalları stara aldılar 3-4 hafta oynatmadılar geç başlattılar bi aynatıp bi ara verdiler falan filan derken aşkı memnu zar zor sonalara doğru geçebildi :d :d fatmagül ün ise geçtiği falan yok

nerden bilecez geçtiğini aşkı memnu döneminde ne yaptılar ettiler cinsellikle ilgili herşeyi yaptılar ama olmadı sonra kendi kanalları stara aldılar 3-4 hafta oynatmadılar geç başlattılar bi aynatıp bi ara verdiler falan filan derken aşkı memnu zar zor sonalara doğru geçebildi :d :d [/B][/SIZE][/COLOR]fatmagül ün ise geçtiği falan yok[/FONT]

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:59:50[/TD]
[TD]23:14:31[/TD]
[TD]01:33:30[/TD]
[TD]11,80[/TD]
[TD]29,64[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:57:23[/TD]
[TD]23:17:21[/TD]
[TD]01:38:31[/TD]
[TD]9,07[/TD]
[TD]22,84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Takas sana son kes soyluyorum bolum izlnemesi cok daha onemli basari hemde 1 milyom gectikten sonra.Ayrica Muhtesem Yuzyil'inda 1-2 bolumleri 1,7 milyonu gecti artik izlemiyo demezsin

nerden bilecez geçtiğini aşkı memnu döneminde ne yaptılar ettiler cinsellikle ilgili herşeyi yaptılar ama olmadı sonra kendi kanalları stara aldılar 3-4 hafta oynatmadılar geç başlattılar bi aynatıp bi ara verdiler falan filan derken aşkı memnu zar zor sonalara doğru geçebildi :d :d fatmagül ün ise geçtiği falan yok
reytingler ortada eğer bunlar yalansa vadinin 30 reyting aldığıını da kanıtlayamazsın :D vadi de belli siyasi ögeleri kullanarak izleniyo bu da vahim tarafsız bakarsan

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:59:50[/TD]
[TD]23:14:31[/TD]
[TD]01:33:30[/TD]
[TD]11,80[/TD]
[TD]29,64[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:57:23[/TD]
[TD]23:17:21[/TD]
[TD]01:38:31[/TD]
[TD]9,07[/TD]
[TD]22,84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2000 kişiye göre geçmiş kalan 74 milyon küsür insan ne izlemiş orası belli değil anladın :D