FavoriForumum.Net 2012 Mayıs Moderatör Aday Değerlendirme Anketleri Açıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,406
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar https://fav10.net/f70/favoriforumum-net-2012-mayis-moderator-basvurulari-126174/ konusunda açıkladığımız moderatör başvuruları an itibariyle sona erdi.

Başvuru sürecinde 8 kişi moderatörlük için geçerli başvuru yaptılar.

Bu 8 kişi: Arslan Bey, Cenation, Danger UA!, dizi kolik, kıymetli onur, Polyanna ~, primavera, xemrexxx

Bu 8 aday için tek tek 10'ar soruluk birer değerlendirme anketleri açtık. Bu anketler başvuruların değerlendirilmesinde önemli rol oynayacaktır.

Anketlerle ilgili bilinmesi gerekenler:

• Anketler kararın alınmasında kesin rol oynamayacak sadece yardımcı olması için hazırlandı.
  • Bütün soruları tek tek, düzgün bir şekilde cevaplamanız isteniyor. Eğer bir kişinin anketlerde öne çıkmasını sağlamak amacıyla soruları dikkate almadan cevapladığı gözlenirse bu kişinin hiçbir oyu sayılmayacaktır.
  • Anketlerde kime hangi puanları verdiğinizi benim dışımda kimse görmeyecektir ve kimseye açıklanmayacaktır.
  • Anketler 28 Nisan 2012 Cumartesi Saat 22.00'da sona erecektir.
  • Moderatör başvurularının kesin sonuçları 1 Mayıs 2012 Salı günü ilan edilecektir.

Anketlere Gitmek İçin Tıklayın

onlar nasıl sorular ilk 5 in dışındayım şimdiden:F adaylar da oy kullanıyo mu?

ben soruları gördükten sonra hiç şansımın olmadığını anladım :)

Hepsine teker teker kullandık.:)Tarafsız olmaya çalıştım.:)

Hepsine oylarimi kullandim. Fakat buna dikkat etmeniz gerekiyor: mesela ben birisine oylarimi kullandim, yine kullanabiliyorum.. Yani keske "Bu üyeye oy kullandiniz" gibi bir yazi çiksaydi..

tanımadıklarımı inceliyom mesaj-konu falan haksızlık olmasın:F

Hepsine oylarimi kullandim. Fakat buna dikkat etmeniz gerekiyor: mesela ben birisine oylarimi kullandim, yine kullanabiliyorum.. Yani keske "Bu üyeye oy kullandiniz" gibi bir yazi çiksaydi..

Tekrar kullanırsan bir önceki kullandığının yerine geçer sanırım dene istersen kullanmayı. :)

Kullandim tekrardan baska birisine ve oylar yine kayit edildi.. Ya bir kisi 10-20 kere bir üyeye her seferinde "çok iyi derse" ne olacak? Veya süphe çekmemek için ara sira "iyi" diye kullanirsa?

3 kişi arasında geçecek.Kendi formumuzu doldurmuyoruz değil mi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...